Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο απαράβατος κανόνας που ακολουθούσε πριν από τα γυρίσματα

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο απαράβατος κανόνας που ακολουθούσε πριν από τα γυρίσματα

Στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον απαράβατο κανόνα που ακολουθούσε πριν από κάποιο γύρισμα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Άννα Φόνσου σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Όπως περιέγραψε η γνωστή ηθοποιός, η Ελληνίδα σταρ συνήθιζε να κοιμάται νωρίς το βράδυ, σε αντίθεση με την ίδια, που προτιμούσε να βγαίνει τα βράδια.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Κοιμόταν στις 9 το βράδυ για να είναι φρέσκια το πρωί»

«Δεν ήμουν η Αλίκη Βουγιουκλάκη που κοιμόταν στις 9 για να είναι φρέσκια το πρωί. Εγώ στα μπουζούκια πήγαινα, κατευθείαν πήγαινα, έκανα μια πολύ κανονική ζωή. Θυμάμαι ότι ο Φίνος δεν με έπαιρνε στις ταινίες γιατί του είχαν πει ότι εγώ πηγαίνω στα μπουζούκια και μετά πάω στο γύρισμα. Στο γύρισμα πήγαινα και τα λόγια μου τα ήξερα. Μου λέει “έτσι θα συνεχίσεις αν έρθεις σε μένα;” και λέω “ναι” και μου λέει “έξω”», ανέφερε αρχικά η Άννα Φόνσου.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αγαπούσε πολύ τον κινηματογράφο, αγαπούσε πολύ τη δουλειά της. Δεν νομίζω, ούτε τώρα στις μέρες μας, άνθρωπος να έχει αγαπήσει αυτή τη δουλειά τόσο πολύ, και να έχει αγαπήσει τόσο τους θεατές. Η Αλίκη έπαιζε για τους θεατές. Έπρεπε να παίζει ρεπερτόριο, γιατί θα το έπαιζε πολύ καλά, αλλά επειδή ήξερε ότι ο κόσμος την ήθελε να είναι η όμορφη και έτσι, έκανε τέτοιες υποχωρήσεις», αποκάλυψε η ίδια.

«Ήταν συνεπέστατη. Ακόμα και αν της έλεγες για το μεγαλύτερο πάρτι, τον ωραιότερο άντρα, αν είχε γύρισμα την επόμενη μέρα θα πήγαινε σπίτι της στις 20:30 -21:00», πρόσθεσε αναφερόμενη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην πρόσφατη αποκάλυψη του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, τονίζοντας: «Να τους αφήσουμε ήσυχους αυτούς τους ανθρώπους. Έφυγαν από τη ζωή».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS