Αναστάσιος Ράμμος: Νόμιζε ότι πρωθυπουργός είναι ακόμα ο Τσίπρας και ο Κανάκης τον τρολάρει

Αναστάσιος Ράμμος: Νόμιζε ότι πρωθυπουργός είναι ακόμα ο Τσίπρας και ο Κανάκης τον τρολάρει

Η παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» και ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή τους σχολιάζουν θέματα και της επικαιρότητας. Ο παρουσιαστής ανάμεσα στα πρόσωπα που σχολίασε ήταν και αυτό του Αναστάσιου Ράμμου με αφορμή την επίσκεψη του τελευταίου στην Κατερίνα Καινούργιου για την πρεμιέρα του νέου «Total Blackout».

«Στο νούμερα 14. Αυτός ο άνθρωπος λέγεται Αναστάσιος Ράμμος. Και κυρίες και κύριοι, δείτε το απόσπασμα και μετά θα πούμε ότι έχουμε να πούμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης για να ακολουθήσει η ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου στον νεαρό τραγουδιστή και νέο παρουσιαστή, «ποια είναι η ιδανική τετράδα από την ελληνική τηλεόραση που θα ήθελες να δεις στο Total Blackout. Μπορείς να πεις όποιους θέλεις. Ακόμα και τον πρωθυπουργό».

Και ο Αναστάσιος Ράμμος απάντησε. «Ξέρω εγώ… Τσίπρας, Βαρουφάκης… Μου ήρθε τώρα εμένα επειδή είπε πρωθυπουργός τώρα». Όταν, δε, η παρουσιάστρια επισήμανε πως πλέον δεν είναι πρωθυπουργός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνος απόρησε.

«Αυτός, κυρίες και κύριοι, είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος! Δεν γνωρίζει, δεν έχει πάρει χαμπάρι, εδώ και τόσα χρόνια ότι κυβερνάει ο Μητσοτάκης αυτή την χώρα» σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης για να συνεχίσει: «Είναι πραγματικά ο κατάλληλος παρουσιαστής για το Total Blackout. Το οποίο, βέβαια, το λες και άγνοια κινδύνου το να μην γνωρίζεις ότι είναι ο Μητσοτάκης ο πρωθυπουργός όλα αυτά τα χρόνια. Μην του το πείτε απότομα και τρομάξει ο Αναστάσιος Ράμμος»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS