Άννα Βίσση και Καίτη Γαρμπή τραγουδούν μαζί επί σκηνής το «θρυλικό» ντουέτο τους 23 χρόνια μετά [βίντεο]

Άννα Βίσση και Καίτη Γαρμπή τραγουδούν μαζί επί σκηνής το «θρυλικό» ντουέτο τους 23 χρόνια μετά [βίντεο]

Συνάντηση… κορυφής σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή, με την Άννα Βίσση να δίνει το δικό της, δυναμικό «παρών».

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια αποφάσισε να απολαύσει τους συναδέλφους της επί σκηνής, και επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν.

Η Άννα Βίσση τράβηξε τα βλέμματα πάνω της, φορώντας ένα μαύρο παντελόνι, μαύρο μπλουζάκι και ένα κόκκινο σακάκι από πάνω.

Μάλιστα, στην παρέα της, όπως μαρτυρά και σχετικό story στο λογαριασμό της στο Instagram, ήταν και η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Ωστόσο, η έκπληξη της βραδιάς ήταν άλλη, αφού η απόλυτη Ελληνίδα σταρ δεν… αρκέστηκε στο να βρίσκεται μεταξύ των θαμώνων του μαγαζιού.

Άννα Βίσση και Καίτη Γαρμπή σε ένα σπάνιο ντουέτο

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, και ενώ η Άννα Βίσση διασκέδαζε υπό τους ήχους των επιτυχιών του Αντώνη Ρέμου και της Καίτης Γάρμπη, η δεύτερη την πλησίασε και οι δύο τους τραγούδησαν μαζί, σε ένα στιγμιότυπο που μας γύρισε αρκετά χρόνια πίσω.

 

Οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες τραγούδησαν μαζί μερικά κομμάτια, μεταξύ αυτών και το «Καλύτερα οι δυο μας», το «θρυλικό» τους ντουέτο που είχε ενταχθεί στο άλμπουμ «Κραυγή» της Άννας Βίσση που είχε κυκλοφορήσει το 2000.

Μάλιστα, η Άννα Βίσση αναδημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram τα σχετικά βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media με την ίδια και την Καίτη Γαρμπή να τραγουδούν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ