Η ατάκα του Αντίνοου Αλμπάνη για τα μηνύματα που δέχεται στα social media: «Έχει δει το μάτι μου πολλή σάρκα»

Η ατάκα του Αντίνοου Αλμπάνη για τα μηνύματα που δέχεται στα social media: «Έχει δει το μάτι μου πολλή σάρκα»

Τα μηνύματα που πολλές φορές λαμβάνει στα social media και τα οποία είναι λίγο... παραπάνω αποκαλυπτικά, σχολίασε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube, «μου στέλνουν πάρα πολύ ωραία πράγματα. Έχει δει το μάτι μου πολλή σάρκα».

Πάντως, παρά το γεγονός ότι δέχεται... επίθεση αγάπης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισήμανε ότι «δεν φλερτάρω στα social, γιατί έχω καταλάβει ότι εξαντλείται εκεί. Δηλαδή, γιατί ψηθήκαμε, για να μείνουμε με το κινητό στο χέρι; Όχι, αρνούμαι».

Επίσης, σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε πως «δεν έχω σχέση, αλλά θα ήθελα πολύ να έχω. Βγήκα από μία σχέση πολύ πρόσφατα. Είμαι συντροφικός άνθρωπος και επενδύω στις σχέσεις, αλλά στην παρούσα φάση δεν έχω κάτι».

Αντίνοος Αλμπάνης για τη μεταφορά τού «Maestro» στο Netflix: Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ανοίξει αυτή η αγορά

Ο ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο του γιατρού στη σειρά «Maestro», η οποία πλέον μεταφέρεται στο Netflix. Όπως είπε, «νιώθω χαρούμενος, περήφανος και όλα αυτά τα ωραία. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ανοίξει αυτή η αγορά. Το συζητούσαν χρόνια ότι πρέπει βάσει νομοθεσίας το Netflix να εντάξει και ελληνικό προϊόν. Είναι μία ιστορική στιγμή».

«Έβαλα το trailer στο Netflix και με άκουσα να μιλάω βραζιλιάνικα, τουρκικά, πολωνικά… Κατουρήθηκα στα γέλια», σημείωσε με χιούμορ.

Μεταξύ άλλων, ο Αντίνοος Αλμπάνης απάντησε και για το εάν του ήρθαν περισσότερες προτάσεις μετά την επιτυχία του «Maestro». όπως ανέφερε: «Σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε: "Έχουμε αυτήν τη σειρά, αλλά δεν θέλουμε παράλληλα να παίζεται ο δεύτερος κύκλος του Maestro". Από τη μία υπάρχει ένα ενδιαφέρον, αλλά από την άλλη θέλουν μία αποκλειστικότητα που σε αυτήν τη χώρα ποτέ δεν πληρώνεται».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ