Αντώνης Ρέμος: «Να βρούμε όσα μας ενώνουν» – Η συναυλία των 30 χρόνων στη Θεσσαλονίκη

Αντώνης Ρέμος: «Να βρούμε όσα μας ενώνουν» – Η συναυλία των 30 χρόνων στη Θεσσαλονίκη

Με μήνυμα ενότητας και μεγάλες καλλιτεχνικές συμμετοχές, ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 30 χρόνια της πορείας του με μια επετειακή συναυλία στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Βασιλικό Θέατρο, ο ερμηνευτής χαρακτήρισε τη βραδιά μία από τις σημαντικότερες της καριέρας του. «Θέλω να βγει ένα μήνυμα: να σταματήσουμε να ψάχνουμε τι μας χωρίζει αλλά να βρούμε αυτό που μας ενώνει», ανέφερε.

Η απάντηση για τη σκηνή

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις για τη μεγάλη σκηνή που έχει στηθεί κοντά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο Αντώνης Ρέμος τόνισε ότι δεν επιθυμεί να δημιουργηθεί κλίμα διχόνοιας. Όπως είπε, στενοχωριέται όταν διατυπώνονται απόψεις πριν το κοινό δει όσα έχουν προετοιμαστεί για τη συναυλία.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι σχέσεις του με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη δεν έχουν ψυχρανθεί, εκφράζοντας την εκτίμησή του προς τη δημοτική αρχή. Σημείωσε ακόμη πως η διοργάνωση μπορεί να αναδείξει τη δυνατότητα της πόλης να φιλοξενεί εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας.

Οι καλεσμένοι και η έκπληξη με τον Ροναλντίνιο

Στη σκηνή αναμένεται να βρεθούν η Μαντώ, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Θεοφάνους, οι Gipsy Kings, οι Snap, οι Mr President, ο Κώστας Χατζής, ο Μάνος Πυροβολάκης, ο Ζέλικο Γιουκσίμοβιτς και η Δέσποινα Βανδή.

Ξεχωριστή παρουσία θα είναι εκείνη του Ροναλντίνιο, ο οποίος αναμένεται να επισκεφθεί για πρώτη φορά τη Θεσσαλονίκη. Ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε ότι οι δύο τους σχεδιάζουν να τραγουδήσουν, να παίξουν κρουστά και να χορέψουν Ζορμπά.

Μια παραγωγή με drones και πυροτεχνήματα

Στον ουρανό της πόλης προβλέπεται σόου πυροτεχνημάτων, ενώ 1.200 drones θα συμμετάσχουν στο θέαμα. Για την καλύτερη παρακολούθηση της συναυλίας θα τοποθετηθούν δέκα γιγαντοοθόνες και θα χρησιμοποιηθούν 30 κάμερες, ενώ θα υπάρξει ειδική μέριμνα για την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία.

Τη βραδιά θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Για την προετοιμασία και την υλοποίηση της παραγωγής εργάζονται εκατοντάδες άνθρωποι, με τη συναυλία να φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς για τη Θεσσαλονίκη.

   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

 


© 2014-2026 YSTEROGRAFO NEWS