Αυτόν τον ηθοποιό θα επέλεγε ο Αντόνιο Μπαντέρας για να τον αντικαταστήσει ως «Ζορό»

Αυτόν τον ηθοποιό θα επέλεγε ο Αντόνιο Μπαντέρας για να τον αντικαταστήσει ως «Ζορό»

Στην εποχή των prequel και των sequels που ζούμε, ο Αντόνιο Μπαντέρας μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με το ποιος θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για να συνεχίσει τον ρόλο του ως ο θρυλικό Ζορό.

Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον άγριο ήρωα στις ταινίες «Η Μάσκα του Ζορό» το 1998 και στο sequel «Ο θρύλος του Ζορό» το 2005, αποκάλυψε πως ο ιδανικός για τον ρόλο αυτόν είναι ο συμπρωταγωνιστής του στο Uncharted, Τομ Χόλαντ.

«Θα έδινα τη σκυτάλη στον Τομ Χόλαντ» αποκάλυψε ο Αντόνιο Μπαντέρας

«Αν με καλούσαν να κάνω τον Ζορό, θα έκανα ό,τι και ο Αντόνι Χόπκινς για μένα, δηλαδή να δώσω τη σκυτάλη» είπε ο Αντόνιο Μπαντέρας σε συνέντευξή του το Σάββατο στο Comicbook.com, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να κάνει μια τρίτη ταινία με τον Ζορό και αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο ο Χόπκινς τού έδωσε τον ρόλο στην πρώτη ταινία.

«Είναι τόσο ενεργητικός και αστείος. Έχει κι αυτός αυτή τη σπίθα» είπε ο Αντόνιο Μπαντέρας για τον Τομ Χόλαντ, ο οποίος υποδύθηκε πρόσφατα τον Spider-Μan.

Ο ηθοποιός Τομ Χόλαντ

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπαντέρας συζητάει για την πιθανή επιστροφή του στον ρόλο του Ζορό. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Κουέντιν Ταραντίνο για μια πιθανή επαναφορά του χαρακτήρα σε ένα crossover του Ζορό με τον Django, τον χαρακτήρα του Τζέιμι Φοξ στο «Django Unchained» του Ταραντίνο.

«Απλώς με πλησίασε και του είπα: Θα το κάνεις εσύ; Ναι, φίλε! Επειδή ο Κουέντιν έχει ακριβώς αυτή τη φύση να κάνει τέτοιου είδους ταινίες και να τους δίνει ποιότητα» εξήγησε. «Δεν έχουμε δουλέψει ποτέ μαζί, αλλά θα ήταν υπέροχο. Θα ήταν φανταστικό και αστείο και τρελό».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ