Αντζελίνα Τζολί: Φωτογραφήθηκε καλυμμένη από μέλισσες - Τις είχε πάνω της επί 18 λεπτά [εικόνα & βίντεο]

Αντζελίνα Τζολί: Φωτογραφήθηκε καλυμμένη από μέλισσες - Τις είχε πάνω της επί 18 λεπτά [εικόνα & βίντεο]

Αλλη μια σελίδα έρχεται να προστεθεί στο τεράστιο φιλανθρωπικό έργο της Αντζελίνα Τζολί, καθώς η σταρ με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας που τιμάται κάθε χρόνο στις 20 Μαΐου φωτογραφήθηκε καλυμμένη από εκατοντάδες μέλισσες με σκοπό να κεντρίσει την προσοχή στην ανάγκη προστασίας των μελισσών.

Παράλληλα προωθεί ένα νέο πρόγραμμα το οποίο στηρίζει και στο επίκεντρό του βρίσκονται γυναίκες – επιχειρηματίες που ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τη μελισσοκομία.

Η φωτογράφιση έγινε για λογαριασμό του National Geographic και η Αντζελίνα Τζολί φωτογραφήθηκε, από τον φωτογράφο Dan Winters, ο οποίος αποκάλυψε πως εμπνεύστηκε το εν λόγω concept από ένα πορτραίτο του 1981 στο οποίο ένας μελισσοκόμος στεκόταν μπροστά στον φακό έχοντας καλύψει το στήθος και το πρόσωπό του από μέλισσες.

«Όλοι στο σετ, εκτός από την Αντζελίνα, έπρεπε να φορούν προστατευτική στολή», εξήγησε ο φωτογράφος Dan Winters στη λεζάντα της ανάρτησης. «Έπρεπε να υπάρχει ησυχία και να είναι αρκετά σκοτεινά για να παραμείνουν οι μέλισσες ήρεμες».

Πρόσθεσε, «Η Αντζελίνα στάθηκε ακίνητη, καλυμμένη με μέλισσες επί 18 λεπτά χωρίς ούτε ένα τσίμπημα».

«Με τόσα πολλά που ανησυχούμε για όλο τον κόσμο και τόσα πολλά άτομα συγκλονίζονται με κακές ειδήσεις και την πραγματικότητα που καταρρέει, αυτό είναι κάτι που μπορούμε να διαχειριστούμε», δήλωσε η 45χρονη Αντζελίνα Τζολί στο περιοδικό.

YN 2021 05 21 08.58.04

«Μπορούμε σίγουρα όλοι να παίξουμε το ρόλο μας. Δεν νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι ξέρουν τι ζημιά κάνουν. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν απλώς να περάσουν τη μέρα τους», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας: «Θέλουν να κάνουν καλό. Δεν θέλουν να είναι καταστροφικοί. Δεν ξέρουν ποιο πράγμα να αγοράσουν. Δεν ξέρουν ποιο πράγμα να χρησιμοποιήσουν. Νομίζω λοιπόν ότι ένα μέρος αυτού θέλει να το βοηθήσει και είναι απλό για όλους».

Είναι γνωστό ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι ακτιβίστρια, η οποία αγωνίζεται γα την ισότητα των γυναικών, την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, καθώς και την εξάλειψη των προκαταλήψεων απέναντι τους, ενώ έχει να επιδείξει πλούσιο έργο υπέρ των προσφύγων και των δικαιωμάτων των παιδιών.

Τώρα, αναλαμβάνει ένα νέο ρόλο και ανακηρύσσεται «Ανάδοχος» του προγράμματος «Γυναίκες για τις Μέλισσες» (Women for Bees) που είχε ήδη σχεδιάσει το 2020 ο γαλλικός Οίκος Guerlain σε συνεργασία με την UNESCO.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από την φωτογράφιση της Αντζελίνας Τζολί:

Φωτογραφήθηκε έχοντας τις μέλισσες πάνω της επί 18 ολόκληρα λεπτά!

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS