Η αφοπλιστική απάντηση της Ελένης Μενεγάκη σε follower που σχολίασε το φτιαγμένο της μαλλί ενώ φύτευε

Η αφοπλιστική απάντηση της Ελένης Μενεγάκη σε follower που σχολίασε το φτιαγμένο της μαλλί ενώ φύτευε

Η παρουσιάστρια που απέχει τη φετινή σεζόν για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 30 χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας, απολαμβάνει τη ζωή στο νησί, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Αυτο το Σαββατοκύριακο λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη ασχολήθηκε με την κηπουρική και δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Istagram την οποία συνόδεψε με τη λεζάντα «Τέλεια μέρα για κηπουρική! Καλημέρα από την Άνδρο».

Τα σχόλια ήταν πολλά όπως κάθε φορά, όμως μία follower ήταν επικριτική ως προς τα καλοχτενισμένα μαλλιά της Ελένη Μενεγάκη.

«Ελένη μου πρώτη φορά βλέπω γυναίκα να πηγαίνει να φυτέψει με μαλλί, χτενισμένη βαμμένη, κυριλέ, κηπουρική» ήταν το σχόλιο που έφερε την απάντηση της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια λοιπόν έγραψε: «Το μαλλί αγαπημένη μου φίλη (αφού με ακολουθείς φίλη μου θα είσαι) είναι φτιαγμένο από προχθές που είχα φωτογράφιση. Κατά τα άλλα είμαι εντελώς άβαφτη. Θα το εκλάβω ως κομπλιμέντο λοιπόν και θα σου πω κι ευχαριστώ. Φιλάκια».

Δείτε την φωτογραφία και την απάντηση της Ελένης Μενεγάκη:

Δεν το άφησε ασχολίαστο… 


menagaki apantisi 21 09

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ