«Απατεώνας του Tinder»: Μετά τα εκατομμύρια που έβγαλε εξαπατώντας γυναίκες, χτίζει την περιουσία του στο Cameo

«Απατεώνας του Tinder»: Μετά τα εκατομμύρια που έβγαλε εξαπατώντας γυναίκες, χτίζει την περιουσία του στο Cameo

Ο Σιμόν Χαγιούτ (Λεβιέβ) ή αλλιώς ο «απατεώνας του Tinder», όπως κι έγινε γνωστός, μέσω της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «The Tinder Swindler», αφού εξαπάτησε τόσες γυναίκες για να κερδίσει εκατ. δολάρια, αποφάσισε επιτέλους να βρει ένα κανονικό επάγγελμα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΤΜΖ, ο Ισραηλινός μπορεί να αποκλείστηκε από τις εφαρμογές γνωριμιών, όμως κατάφερε να βρει λύση μέσω μίας άλλης πλατφόρμας, του Cameo.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σιμόν Χαγιούτ γράφτηκε στη διαδικτυακή πλατφόρμα την προηγούμενη εβδομάδα και μέσα σε τρεις μόλις ημέρες κέρδισε 30.000 δολάρια.

Στην εν λόγω πλατφόρμα, γνωστές προσωπικότητες, καλλιτέχνες κ.α. μετά από αίτημα των θαυμαστών τους, φτιάχνουν προσωπικά βίντεο για εκείνους με χρέωση. Ο Σιμόν λέγεται πως χρεώνει 200 δολάρια για ένα προσωπικό βίντεο και 2.000 για επαγγελματικό.

Το κοινό του φαίνεται να του έχει ζητήσει τα πάντα, από βίντεο, στο οποίο στέλνει ευχές γενεθλίων μέχρι βίντεο για να ευχηθούν ευτυχισμένη επέτειο και πολλά άλλα.

Στον επίσημο λογαριασμό του αναφέρει πως «είναι ενθουσιασμένος που βρίσκεται στο Cameo», ενώ δεν διστάζει να αστειευτεί με την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται τώρα, δημοσιεύοντας ακόμα και βίντεο, όπου οι «εχθροί» του τον κυνηγούν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS