Απέφυγαν τα δικαστήρια Ντέμης και Βανδή - Πώς μοίρασαν την περιουσία

Απέφυγαν τα δικαστήρια Ντέμης και Βανδή - Πώς μοίρασαν την περιουσία

Φιλικό και συναινετικό, όπως φαίνεται, ήταν το διαζύγιο Νικολαΐδη - Βανδή. Άλλωστε έζησαν τόσα χρόνια μαζί και θα τους ενώνουν για πάντα τα δύο τους παιδιά, Μελίνα και Γιώργος. Στο μόνο σημείο που χρειάστηκε η μεσολάβηση των δικηγόρων τους ήταν στη διαχείριση των χρημάτων από την πώληση της βίλας τους στο Κεφαλάρι και τη μοιρασιά τους.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή κατάφεραν να πουλήσουν την πολυτελέστατη βίλα 12 εκατομμύρια ευρώ. Και σύμφωνα με το spoilers.gr πρόκειται για μία πολύ καλή τιμή σε καιρό κρίσης και αυτό οφείλεται κυρίως στην υπομονή, αλλά και το ταλέντο του Ντέμη στις διαπραγματεύσεις. Καθώς όποιος τον γνωρίζει παραδέχεται πως πρόκειται για τους κορυφαίους σε εμπορικές συναλλαγές. Με όπλο λοιπόν την υπομονή κατάφερε σε περίοδο κρίσης να βρει τον αγοραστή που έπρεπε. Και να διασφαλίσει το μέλλον το δικό του, αλλά και της οικογένειάς του.

Οι πληροφορίες λένε ότι το ζευγάρι πούλησε σχεδόν 12 εκατομμύρια τη βίλα στην πρέσβειρα της Ανγκόλα. Αλλά πλήρωσαν και τις υποχρεώσεις στην τράπεζα που ήταν πολύ μεγάλες, καθώς είχαν βάλει στο σπίτι ό,τι καλύτερο υπήρχε στην αγορά. Οι πηγές της αγοράς λένε ότι τουλάχιστον το 25% με 30% του ποσού εξαφανίστηκε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα σε υποχρεώσεις σε τρίτους… Μετά υπήρξε ένα ακόμα οικονομικό πλήγμα που ταλαιπώρησε το ζευγάρι και που στοίχισε πολλά χρήματα στον Ντέμη. Και αυτό ήταν η ενασχόλησή του με τις μουσικές παραγωγές. Εκεί χρειάστηκε ένα πολύ μεγάλο ποσό για να ξεχρεώσει τις οφειλές της εταιρείας παραγωγής που είχε φτιάξει.

Tο ζευγάρι έκατσε να τα βρει

Όλα τα παραπάνω ουσιαστικά κατέβασαν πολύ το ποσό που είχαν αποκομίσει από την πώληση. Στα παραπάνω φυσικά πρέπει να προστεθεί το γεγονός πως και ο Ντέμης και η Δέσποινα είχαν βάλει πολλά από τα χρήματα που είχαν κερδίσει μέχρι τότε από την καριέρα τους στη βίλα. Όλα τα παραπάνω λοιπόν είχαν αποτέλεσμα, όταν το ζευγάρι έκατσε να τα βρει, να μη συμφωνήσει από την πρώτη στιγμή.

Όταν ήρθε η ώρα να μοιραστεί το ποσό που είχαν από κοινού αποταμιεύσει, ο Ντέμης ζήτησε να γίνει 50-50. Αυτό δεν βρήκε σύμφωνη τη Δέσποινα καθώς θεώρησε πως όλα αυτά τα χρόνια παρέμεινε (και παραμένει) ενεργή επαγγελματικά, αλλά και επειδή οι μεγαλύτερες απώλειες της περιουσίας τους δημιουργήθηκαν από λάθος εκτιμήσεις του Ντέμη. Εκεί λοιπόν δημιουργήθηκε ένα χάσμα. Άφησαν όμως το χρόνο να κλείσει τις διαφορές και τα πικρά συναισθήματα που φέρνει ένας χωρισμός. Ανέλαβαν οι δικηγόροι και εδώ και έξι μήνες σερνόταν ένα «γαϊτανάκι» που θα τους πήγαινε μέχρι τα δικαστήρια. Τελικά βρέθηκε η συμβιβαστική λύση και πριν κατατεθούν εξώδικα τα βρήκαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS