«Μεγαλώνει μικραίνοντας»: Απολαυστικό βίντεο της Finos Film για τα γενέθλια της Ζωζώς Σαπουντζάκη

«Μεγαλώνει μικραίνοντας»: Απολαυστικό βίντεο της Finos Film για τα γενέθλια της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η μεγάλη σταρ του ελληνικού σινεμά έχει γενέθλια και η Finos Film της εύχεται χρόνια πολλά με ένα απολαυστικό βίντεο στα social media.

Σε ανάρτηση στο Instagram, η Finos Film αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ζωζώ έχει σήμερα γενέθλια και της ευχόμαστε να τα εκατοστήσει! Όταν ο άνθρωπος έχει τέτοια αγάπη για ζωή, μεγαλώνει μικραίνοντας!».

Η βασίλισσα της νύχτας είχε ερωτηθεί πριν λίγα χρόνια για την ηλικία της. Σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων με αφορμή την παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Όταν όμως λες μεγάλωσα ή κουράστηκα τελείωσες… Εγώ ποτέ δεν είπα τίποτε. Αν με ρωτήσετε δεν ξέρω πόσων χρονών είμαι. Δεν ξέρω τι λένε, δεν μ΄ ενδιαφέρει. Εγώ βγάζω αυτό που έχω μέσα μου. Κι όσον αφορά το ερώτημά σας φυσικά συνεχίζω και γυμνάζομαι. Επίσης αγαπώ τη θάλασσα η οποία με αναζωογονεί. Ο αέρας, το οξυγόνο μου κάνουν πολύ καλό».

Πάντως, στη wikipedia αναγράφεται η ημερομηνία γέννησής της Ζωζώς Σαπουντζάκη, σύμφωνα με την οποία σήμερα κλείνει τα 88 της χρόνια.

Δείτε το βίντεο:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS