Απόστολος Λύτρας: «Ο Αλεξάνδρου με πήρε τηλέφωνο και έκλαιγε, με παρακάλεσε να πω ότι δεν είναι αυτός»

Απόστολος Λύτρας: «Ο Αλεξάνδρου με πήρε τηλέφωνο και έκλαιγε, με παρακάλεσε να πω ότι δεν είναι αυτός»

Για τον δημοσιογράφο που εμπλέκεται σε υπόθεση εκβιασμού με βίντεο ερωτικού περιεχομένου μίλησε ο Απόστολος Λύτρας.

Ο δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 και αποκάλυψε πως πρόσφατα επικοινώνησε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος και του ζήτησε να ξεκαθαρίσει πως το όνομά του δεν σχετίζεται με την υπόθεση.

«Υπάρχει μια περίπτωση που κάποιος παρουσιαστής - δημοσιογράφος, δε μου αρέσει να το λέω, γιατί τη θεωρώ πιο σοβαρή τη λέξη "δημοσιογράφος", αλλά εν πάση περιπτώσει- ο οποίος είναι στην τηλεόραση, που είχε σχέση με μια κοπέλα και όταν χώρισαν, θεώρησε σωστό να πάει να δείξει ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου που είχε στην κατοχή του στον επόμενο σύντροφο της συγκεκριμένης κοπέλας. Η κοπέλα του έχει κάνει αγωγή αποζημίωσης, η οποία θα εκδικαστεί μέσα στο 2022», δήλωσε αρχικά για την υπόθεση.

Απόστολος Λύτρας: "Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκλαιγε και με παρακάλεσε να πω ότι δεν είναι αυτός"

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επικοινωνία του με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και αποκάλυψε τι ζήτησε από εκείνον ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου.

«Δεν μπορώ να βγω να πω ένα όνομα, δεν μου επιτρέπεται. Σε αυτές τις θέσεις μπορεί να βρεθεί ανά πάσα στιγμή ο οποιοσδήποτε. Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί, να μην σπιλώνουμε ανθρώπους χωρίς να ξέρουμε. Με πήρε ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι σε μία εκπομπή, ο κύριος Αλεξάνδρου, τον οποίο δεν τον γνωρίζω και ο άνθρωπος έκλαιγε και μου έλεγε "με φωτογραφίζουν". Εγώ δεν τον ήξερα βέβαια, τον άνθρωπο. Με παρακάλεσε και μου λέει "τουλάχιστον να βγείτε να πείτε ότι δεν είμαι εγώ". Βλέπω ότι δημιουργούνται πάρα πολλά τέτοια θέματα χωρίς να υπάρχει λόγος», είπε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2022 YSTEROGRAFO NEWS