Η απρόσμενη αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου [βίντεο]

Η απρόσμενη αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου [βίντεο]

Στο νέο βίντεο που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο κανάλι του στο Youtube απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων σχετικά με την εμπειρία του στον στρατό ως Εύζωνας.

Μεταξύ άλλων συμβουλών που έδωσε σε μελλοντικούς φαντάρους, ο reality star στο στόρι του με τίτλο «Μπαίνω στρατό», αφού αποκάλυψε ότι υπήρξα εύζωνας, αφηγήθηκε και ένα αστείο περιστατικό που του συνέβη με πρωταγωνιστή τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

«Θα σας πω ένα story time με πολιτικό. Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας είχε καλέσει έναν αρχηγό ξένου κράτους στο προεδρικό μέγαρο. Όταν συμβαίνει αυτό οι Εύζωνες πάνε μέσα στο προεδρικό μέγαρο και κάθονται γύρω γύρω από το τραπέζι που τρώνε, οπότε εμείς έχουμε στηθεί μια ώρα πριν, δηλαδή έχουμε κάτσει περίπου 3,5 ώρες ακίνητοι. Έρχεται ο Γιώργος Παπανδρέου και πλησιάζει έναν Εύζωνα και του λέει "Καλησπέρα” και απλώνει το χέρι του. Που πας; Δεν ξέρεις ότι οι Εύζωνες δεν κουνιούνται και δεν μιλάνε, δεν κάνουν τίποτα και απλά προχωράνε; Είναι δυνατόν να μιλήσεις στον Εύζωνα;»Η απρόσμενη αποκάλυψη του Βασάλου είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος χαριτολογώντας.

Δείτε το απόσπασμα για τον Γιώργο Παπανδρέου στο 16:45

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ