Άρτεμις Αλεξανδράτου: Η αδερφή της Τζούλιας μπαίνει στο «Big Brother»

Άρτεμις Αλεξανδράτου: Η αδερφή της Τζούλιας μπαίνει στο «Big Brother»

Το «Big Brother» επιστρέφει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν με σκοπό να ταράξει για τα καλά τα τηλεοπτικά νερά. Φέτος αναμένεται να μπουν στο σπίτι και πολλά αναγνωρίσιμα άτομα.

Ένα από τα spoiler που κυκλοφορεί θέλει την Άρτεμις Αλεξανδράτου, τραγουδίστρια και αδελφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου, να έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την παραγωγή του «Big Brother» και να έχει κάνει ήδη δύο ραντεβού.

Το πρώτο διερευνητικό, κατά το οποίο ανιχνεύθηκαν οι προθέσεις και παρουσιάστηκε το project αναλυτικά στην τραγουδίστρια, και το δεύτερο όπου έγιναν και συγκεκριμένες συζητήσεις για τα οικονομικά, αλλά και τα διαδικαστικά. Έγινε επίσης μία μίνι συνέντευξη-βιογραφικό της Άρτεμις Αλεξανδράτου όπου και καταγράφηκαν διάφορες συγκεκριμένες προσωπικές στιγμές της τραγουδίστριας, οι οποίες θα είχαν ενδιαφέρον να παρουσιαστούν μέσα στο ριάλιτι στην ενότητα «Ιστορίες ζωής». Η Άρτεμη Αλεξανδράτου, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, έχει απαντήσει εν μέρει θετικά και δεσμεύτηκε για οριστική απάντηση τις επόμενες ημέρες που θα επιστρέψει από την Ίο όπου βρίσκεται για διακοπές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS