Άστον Κούτσερ: Τσαντίστηκε όταν κυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματα της Ντέμι Μουρ

Άστον Κούτσερ: Τσαντίστηκε όταν κυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματα της Ντέμι Μουρ

Ο Άστον Κούτσερ παραδέχτηκε ότι όταν κυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματα της πρώην συζύγου του της Ντέμι Μουρ «Inside Out» ήταν πολύ τσαντισμένος μαζί της.

Αν και ο γνωστός ηθοποιός δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για αυτό το κεφάλαιο της ζωής του σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Esquire αποκάλυψε πως η κυκλοφορία του βιβλίου το 2019 επηρέασε την οικογένειά του.

Οι παπαράτσι ήταν στο σχολείο των παιδιών μου

«Είχα φτάσει επιτέλους σε ένα σημείο όπου ο Τύπος είχε αφήσει ήσυχη την οικογένεια μου εμένα. και την επόμενη μέρα από την κυκλοφορία του βιβλίου, οι παπαράτσι ήταν στο σχολείο των παιδιών μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 44χρονος Άστον Κούτσερ ήταν παντρεμένος με την 60χρονη ηθοποιό από το 2005 έως το 2013.

Στο βιβλίο της, η Ντέμι Μουρ αποκάλυψε πως είχε μετανιώσει για πολλά πράγματα από την σχέση της με τον Κούτσερ, ενώ είχε δηλώσει πως την είχε απατήσει.

Ο ηθοποιός δεν απάντησε ποτέ στα λεγόμενά της.

Η Ντέμι Μουρ ήταν ήδη μητέρα όταν γνώρισε τον Άστον Κούτσερ ο οποίος έγινε πατριός των Ρούμερ, Σκάουτ και Ταλούλα, τα οποία η Ντέμι Μουρ έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Μπρους Γουίλις.

«Ήμουν 26 ετών και έφερα την ευθύνη ενός 8χρονου, ενός 10χρονου και ενός 12χρονου», θυμήθηκε ο Κούτσερ, σημειώνοντας ότι διατηρεί ακόμη σχέση με τα πρώην θετά παιδιά του.

Αν και οι πρώην προσπάθησαν να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, η Ντέμι Μουρ απέβαλε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Αγαπώ τα παιδιά. Η ιδέα ότι θα αποκτούσα άλλο ένα παιδί μου άρεσε πολύ», είπε ο Άστον Κούτσερ για την απώλειά του. «Για οποιονδήποτε λόγο, έπρεπε να έχω αυτή την εμπειρία».

Οι δυο τους χώρισαν χώρισαν το 2011, και το διαζύγιό τους βγήκε δύο χρόνια αργότερα. Ο χωρισμός έμοιαζε με «ολοκληρωτική αποτυχία» για τον Άστον Κούτσερ.

«Τίποτα δεν σε κάνει να νιώθεις πιο αποτυχημένος όσο το διαζύγιο. Απέτυχα στον γάμο».

Ο Άστον Κούτσερ άρχισε να βγαίνει με την Μίλα Κούνις το 2013. Οι πρώην συμπρωταγωνιστές αρραβωνιάστηκαν δύο χρόνια αργότερα και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2015.

«Αυτό που έκανε τη σχέση μας με τη Μίλα να επιταχυνθεί ήταν ότι πάντα τη θαύμαζα. Το ταλέντο της, τις ικανότητές της, τα χαρίσματά της», είπε ο ηθοποιός για να συνεχίσει: «Ήξερα ότι δεν με χρειαζόταν. Και εκείνη ήξερε ότι δεν την χρειαζόμουν. Γνωρίζαμε ήδη όλες τις βρομιές του άλλου», συνέχισε, χαρακτηρίζοντας τη γυναίκα του «πολύ πιο cool» από εκείνον.

Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά τον Wyatt και τον Dimitri το 2014 και το 2016, αντίστοιχα. Ο Άστον Κούτσερ, ο οποίος έκανε πρόσφατα στείρωση, θέλει όπως λέει να μεγαλώσει «καλούς ανθρώπους ικανούς να παίρνουν αποφάσεις».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS