Βίντεο-σοκ από τις πλημμύρες στη Νέα Υόρκη: Βουτούν σε πλημμυρισμένο υπόγειο διαμέρισμα με εγκλωβισμένη οικογένεια

Βίντεο-σοκ από τις πλημμύρες στη Νέα Υόρκη: Βουτούν σε πλημμυρισμένο υπόγειο διαμέρισμα με εγκλωβισμένη οικογένεια

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τις προσπάθειες αστυνομικών της Νέας Υόρκης να προσπαθούν να μπουν στο υπόγειο διαμέρισμα στη συνοικία Κουίνς, για να σώσουν ένα 2χρονο αγόρι και τους γονείς του κατά τη διάρκεια της καταιγίδας Άιντα.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Νέας Υόρκης και καταγράφει τη μάταιη αλλά απίστευτα δύσκολη προσπάθεια των αστυνομικών να σώσουν ανθρώπους που κινδύνευσαν από την καταιγίδα. Το συγκεκριμένο, σύμφωνα με εκπρόσωπο της NYPD, είναι από τη διάσωση της οικογένειας στο Κουίνς. Δυστυχώς, κανείς τους δεν επέζησε.

Βουτούν σε βρώμικα, θολά νερά με κίνδυνο τη ζωή τους
Στο βίντεο, όπως μπορεί να δει κανείς, δείχνει τους αστυνομικούς να βουτούν σε θολά νερά, προσπαθώντας μάταια να μπουν στο υπόγειο διαμέρισμα στο Κουίνς. Ένα καφέ αρκουδάκι επιπλέει καθώς ένας αστυνομικός προσπαθεί να προχωρήσει στα νερά που συνεχίζουν να ανεβαίνουν.

 

«Χωρίς ειδικό εξοπλισμό, έκαναν γενναίες προσπάθειες. Κλειδωμένες πόρτες, αύξηση της στάθμης του νερού και κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ανάγκασαν τους αξιωματικούς να καλέσουν το FDNY» γράφει η λεζάντα του βίντεο.

Δυστυχώς, ο 50χρονος Ανγκ Τζέλου Λάμα, η 48χρονη Μίνγκμα Σέρπα και ο 2χρονος γιος τους, Λόμπσανγκ Λάμα, πνίγηκαν προτού προλάβουν να τους φτάσουν οι διασώστες. Υπενθυμίζεται ότι οι πλημμύρες σκότωσαν 46 άτομα στη Νέα Υόρκη – 11 από αυτούς πνίγηκαν σε υπόγεια διαμερίσματα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της πόλης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ