ΖΩΗ

Ατύχημα για τον Χάρη Βαρθακούρη

Ατύχημα είχε ο Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος αποκάλυψε και τη συνομιλία που είχε με τον ορθοπεδικό του ο οποίος τον έχει αναλάβει για να γίνει σύντομα καλά.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ο οποίος σύντομα θα είναι και κεντρικός παρουσιαστής του μεγαλεπήβολου πρότζεκτ του ΣΚΑΪ, του Big Brother, αποκάλυψε ότι χτύπησε το γόνατό του και λόγω αυτού πρέπει να βάζει συχνά πάγο και για να μην πονάει και για να περιοριστεί το οίδημα στην περιοχή.

Ο Χάρης Βαρθακούρης συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Έχω χτυπήσει το γόνατό μου και μεταξύ άλλων πρέπει να του βάζω πάγο όταν είμαι στο κρεβάτι. Λέω λοιπόν εχθές στον ορθοπεδικό μου ότι τα ειδικά επιθέματα/ παγοκύστες που πήρα από το φαρμακείο ξεπαγώνουν γρήγορα και μου σπάνε τα νεύρα…

Και μου λέει: Α, δεν έχεις πάρει ό,τι καλύτερο υπάρχει για τέτοιες περιπτώσεις». Όλα αυτά βέβαια με τη γνωστή δόση χιούμορ που τον διακατέχει, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως όλα στη ζωή του τα αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και με χαμόγελο και πάει παρακάτω.

Δεν αποκάλυψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χτύπησε το γόνατό του, όμως για να είναι τόσο χαλαρός ο ίδιος, σημαίνει πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.
xaris barthakouris instagram

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS