Βασίλης Καρράς: Η φωτογραφία του τραγουδιστή πάνω στο φορείο

Βασίλης Καρράς: Η φωτογραφία του τραγουδιστή πάνω στο φορείο

Λαχτάρισε τους θαυμαστές και συνεργάτες του ο Βασίλης Καρράς όταν το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο της Κρήτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε αρχικά με ιδιωτικό όχημα στο Βενιζέλειο το απόγευμα του Σαββάτου και αφού υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις του έγινε μετάγγιση αίματος και αποχώρησε. Μάλιστα έσφιξε τα δόντια και βρέθηκε κανονικά στη σκηνή, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Ωστόσο αφού ολοκλήρωσε την εμφάνιση του, οδηγήθηκε ξανά πίσω στο νοσοκομείο για να νοσηλευτεί. Μάλιστα η εφημερίδα Espresso δημοσίευσε τη Δευτέρα μια φωτογραφία του τραγουδιστή, στην οποία φαίνεται ξαπλωμένος στο φορείο.

karras foreio nosokomeio

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας του Βασίλη Καρρά

Ευτυχώς η περιπέτεια του Βασίλη Καρρά είχε αίσιο τέλος. Ο τραγουδιστής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το μεσημέρι της Κυριακής και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να εξεταστεί και από τον προσωπικό του γιατρό.

Λιγο πριν αποχωρήσει από την Κρήτη έκανε και μια στάση στην ψαροταβέρνα «Καρνάγιο» του καλού του φίλου Μανώλη Λημναίου και έφαγε ψάρι μαζί με τον ιδιοκτήτη των «Αναδρομών» Νώντα Λαμπρινό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS