BBC: Δημοπρατεί σπάνια βινύλια με ηχογραφήσεις των Beatles, των Pink Floyd και του Ντέιβιντ Μπάουι

BBC: Δημοπρατεί σπάνια βινύλια με ηχογραφήσεις των Beatles, των Pink Floyd και του Ντέιβιντ Μπάουι

To ΒΒC θα διοργανώσει διαδικτυακή δημοπρασία, με τον οίκο Omega Auctions, στην οποία θα δημοπρατηθούν, σπάνια βινύλια θρύλων της ροκ σκηνής, όπως οι Beatles, οι Pink Floyd και ο Ντέιβιντ Μπάουι.

Η Omega Auctions διευκρινίζει ωστόσο σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ: «Αυτό δεν αποτελεί το σύνολο του αρχείου βινυλίων του BBC, το οποίο είναι ακόμα άθικτο. Αυτά είναι σε μεγάλο βαθμό τα διπλά αντίγραφα των LP – έτσι ώστε η συλλογή να μπορεί να μετακινηθεί και να αποθηκευτεί καλύτερα για το μέλλον».

Στην πρώτη φάση της δημοπρασίας, η οποία έχει ξεκινήσει με τις πρώτες προσφορές να γίνονται ήδη, διατίθενται προς πώληση ένα χρονόμετρο του BBC της δεκαετίας του 1930, μια φωτεινή επιγραφή και ένα μικρόφωνο του ραδιοφώνου. Ακόμα οι πρώτες προσφορές έχουν γίνει για ένα πακέτο σπάνιων LP των Pink Floyd και ένα άλλο πακέτο με κόπιες του LP «Please Please Me» των Beatles και άλλων.

Συλλέκτες δίσκων βινυλίων μπορούν επίσης να αποκτήσουν πρωτότυπη κόπια του «The Man Who Sold The World» του Ντέιβιντ Μπόουι, δίσκους κλασσικής και τζαζ, μπλουζ, φολκ, ροκ, πανκ και indie μουσικής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ