Μπέλα Χαντίντ: Τρέλανε τις Κάννες με το χρυσό δέντρο στο στήθος [Εικόνα]

Μπέλα Χαντίντ: Τρέλανε τις Κάννες με το χρυσό δέντρο στο στήθος [Εικόνα]

Εμπνευσμένο από τους ανθρώπινους πνεύμονες το εντυπωσιακό κόσμημα που έκλεψε την παράσταση το κόσμημα της Μπέλα Χαντίντ.


Για μία ακόμη φορά, η Μπέλα Χαντίντ κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα κατά τη χθεσινή εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών.

Το 24χρονο μοντέλο επέλεξε ένα ιδιαίτερο σύνολο για το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας «Tre Piani» που εντυπωσίασε με το τολμηρό του στιλ και την πρωτοτυπία του.

Πλαισιωμένη από τις λαμπερές Κίμπερλι Γκάρνερ και Τέιλορ Χιλ, η Μπέλα έκλεψε την παράσταση χθες στις Κάννες, κυρίως χάρη στο εντυπωσιακό κόσμημα που φορούσε στο λαιμό της, που είναι εμπνευσμένο από τους ανθρώπινους πνεύμονες.

Το super model φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με ντεκολτέ που άφηνε τελείως εκτεθειμένο το στήθος της, ωστόσο οι διακλαδώσεις του επίχρυσου κολιέ που φιλοτέχνησε ο σχεδιαστής Ντάνιελ Ρόζμπερι για τη φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Σκιαπαρέλι παρείχε επαρκή κάλυψη.

Το υπέροχο κόσμημα περιγράφεται από τον οίκο Σκιαπαρέλι ως «χρυσοί trompe l’œil πνεύμονες με στρας».

Ο όρος «trompe l’œil» σύμφωνα με το «Page Six» περιγράφει μια καλλιτεχνική τεχνική που ξεγελά το μάτι ώστε να αντιλαμβάνεται μια ζωγραφισμένη ή flat λεπτομέρεια ως τρισδιάστατο αντικείμενο.

bella hadid 2

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS