Μπεν Άφλεκ: Έγινε ξανά viral – Έκλεισε την πόρτα του αυτοκινήτου στα μούτρα της Τζένιφερ Λόπεζ [βίντεο]

Μπεν Άφλεκ: Έγινε ξανά viral – Έκλεισε την πόρτα του αυτοκινήτου στα μούτρα της Τζένιφερ Λόπεζ [βίντεο]

Μόλις τρεις μήνες μετά τη βραδιά των Grammy, όπου ο Μπεν Άφλεκ κατάφερε και πάλι να γίνει θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη βαρεμάρα του, ο διάσημος ηθοποιός «ξαναχτυπά». Αυτή τη φορά έδειξε τον εκνευρισμό του και όχι τη βαρεμάρα του.

Ο εκνευρισμένος Μπεν Άφλεκ

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral φαίνεται ο Μπεν Άφλεκ να περπατάει μπροστά από την Τζένιφερ Λόπερ προς τη Mercedes τους ενώ κρατάει έναν καφέ στο χέρι. Στη συνέχεια, ανοίγει –σαν σωστός τζέντλεμαν- την πόρτα για να μπει στη θέση του συνοδηγού η γυναίκα του.

Ο τρόπος όμως που την έκλεισε ήταν αυτό που έκανε εντύπωση στους θαυμαστές του ζευγαριού, καθώς, όπως μπορεί να δει κανείς, δεν την κλείνει και με τον πιο ευγενικό τρόπο, με αποτέλεσμα πολλοί να αναφέρουν πως ήταν εκνευρισμένος και δυστυχισμένος.

«Τα έχεις όλα και πάλι είσαι δυστυχισμένος» σχολιάζει το Twitter

«Δείχνει πάντα τόσο μπουχτισμένος και ενοχλημένος» έγραψε κάποιος στο Twitter με έναν άλλον να προσθέτει: «Μπορείς να τα έχεις όλα και πάλι να είσαι δυστυχισμένος». Ένας τρίτος ανέφερε: «Εσκεμμένα κοιτάζει προς την άλλη πλευρά όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο η Τζένιφερ Λόπεζ. Σίγουρα τσακώνονται».

Βέβαια, μπορεί να μην συμβαίνει τίποτα ανάμεσα στο ζευγάρι και να ήταν κάτι τυχαίο, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα εθεάθησαν να γελούν και να κρατιούνται χέρι – χέρι την ώρα που έπαιρναν τον καφέ τους. Ή μπορεί να εκνευρίστηκε όντως, όχι όμως με την σύζυγό του, αλλά με τους παπαράτσι που τους τραβούσαν βίντεο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ