Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς: Η πρώτη εμφάνιση μετά το διαζύγιο, στον γάμο της κόρης τους

Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς: Η πρώτη εμφάνιση μετά το διαζύγιο, στον γάμο της κόρης τους

Η 25χρονη Τζένιφερ παντρεύτηκε τον 30χρονο Ναγιέλ Νάσαρ στην κομητεία Westchester της Νέας Υόρκης, στο ράντσο με άλογα που της αγόρασαν οι γονείς της το 2018


Τον επί χρόνια σύντροφό της παντρεύτηκε η μεγαλύτερη κόρη του Μπιλ Γκέιτς, Τζένιφερ. Οι Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, συνόδευσαν την κόρη τους στο γάμο, σε μία πρώτη κοινή τους εμφάνιση μετά το διαζύγιο.

gamos gates 1

Η 25χρονη Τζένιφερ παντρεύτηκε τον 30χρονο Ναγιέλ Νάσαρ στην κομητεία Westchester της Νέας Υόρκης, στο ράντσο με άλογα που της αγόρασαν οι γονείς της το 2018.

Πρόκειται για ένα ακίνητο 124 στρεμμάτων, αξίας 16 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, οι οποίοι οριστικοποίησαν τον χωρισμό τους τον Αύγουστο, συνόδευσαν την κόρη τους στο γάμο.

gamos gates 2

Σύμφωνα με την Daily Mail είχε προηγηθεί μια ιδιωτική μουσουλμανική τελετή στον κήπο του κτήματος της οικογένειας, στο Βόρειο Σάλεμ της Νέας Υόρκης.
γαμος

Στον δεύτερο γάμο του Σαββάτου ωστόσο από τον οποίο είναι και οι φωτογραφίες, η λίστα των καλεσμένων έφτανε στα 300 άτομα.
gamos gates 3gamos gates 4

Ο γάμος, σύμφωνα φαίνεται να κόστισε «τουλάχιστον δύο εκατομμύρια δολάρια». Κατά τη διάρκεια του πάρτι, η νύφη και ο πατέρας της χόρεψαν το «Can You Feel The Love Tonight» του Elton John.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ