H Αννα Βίσση έβγαλε τραγούδι για τον Ζακ Κωστόπουλο -Στο κλιπ πρωταγωνιστεί η τρανς ακτιβίστρια Μπέττυ Βακαλίδου

H Αννα Βίσση έβγαλε τραγούδι για τον Ζακ Κωστόπουλο -Στο κλιπ πρωταγωνιστεί η τρανς ακτιβίστρια Μπέττυ Βακαλίδου

Ανήμερα της επετείου του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, η Αννα Βίσση κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι αφιερωμένο στον νεαρό ακτιβιστή, με τίτλο «Τρομαγμένο μου».

Η τραγουδίστρια κοινοποίησε την είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του κλιπ για το τραγούδι των Λίνας Δημοπούλου και Γιώργου Καλογερόπουλου.


Αννα Βίσση: Το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω

«Ερμήνευσα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό ακτιβιστή και καλλιτέχνη, που γράφτηκε από τη Λίνα Δημοπούλου και τον Γιώργο Καλογερόπουλο», έγραψε η Αννα Βίσση στην ανάρτηση για το τραγούδι του Ζακ Κωστόπουλου. «Η συγκίνηση που μου προκάλεσε το τραγούδι σε σχέση με το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω», συμπλήρωσε.

Η Αννα Βίσση δεν είναι η πρωταγωνίστρια του νέου της κλιπ, καθώς το τραγούδι θέλει να περάσει ένα μήνυμα, με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Αντίθετα, η τραγουδίστρια κάθεται στις μπροστινές θέσεις ενός θεάτρου και παρακολουθεί μια χορευτική παράσταση, με αποκορύφωμα την εμφάνιση της τρανς ακτιβίστριας Μπέττυς Βακαλίδου.

Γεννημένη αγόρι στην Αλεξανδρούπολη, το έσκασε στα 15 της για την Αθήνα, κλείστηκε τριάμισι χρόνια σε αναμορφωτήριο και στη συνέχεια βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων της Τρανς και της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, γενικότερα, στη χώρα μας. Η Μπέττυ Βακαλίδου, στο κλιπ, περπατά στο κέντρο της Αθήνας, στο μέρος όπου έχασε τόσο άδοξα τη ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος, και αφήνει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα στο πεζοδρόμιο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS