Χαμός στα Κορφιάτικα Βραβεία Θεάτρου: Η Μαρία Κίτσου δεν παρέλαβε το βραβείο - Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησε

Χαμός στα Κορφιάτικα Βραβεία Θεάτρου: Η Μαρία Κίτσου δεν παρέλαβε το βραβείο - Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησε

Το βράδυ της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η απονομή στα Θεατρικά Κορφιάτικα Βραβεία 2020.

Ωστόσο, μια απουσία και μια αποχώρηση φαίνεται ότι προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αφού δύο ηθοποιοί από τις «Αγριες Μέλισσες», η Μαρία Κίτσου και ο Βασίλης Μπισμπίκης, πρωταγωνίστησαν διά της απουσίας τους.

Τα βραβεία θεάτρου, η απουσία και η αποχώρηση

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», το Βραβείο «Ζωή Λάσκαρη» θα πήγαινε στη Μαρία Κίτσου. Η ηθοποιός, όμως, επειδή ήταν σε γύρισμα, δεν παρευρέθη στην εκδήλωση και τότε ο διοργανωτής, κ. Μουζακίτης, είπε επί σκηνής: «Αφού η Μαρία Κίτσου λείπει, θα δώσουμε αλλού το βραβείο. Όχι σε δικό της άνθρωπο να το παραλάβει, αλλού». Προτείνει λοιπόν ο διοργανωτής να γίνει αντικατάσταση. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, που εκείνη την ώρα ήταν στον χώρο και θα έπαιρνε το επόμενο βραβείο, αμέσως αποχώρησε. Πολλοί είπαν ότι η κίνηση του Βασίλη Μπισμπίκη ήταν αντίδραση στο βραβείο που δεν έδωσαν στη Μαρία Κιτσου, ωστόσο η επίσημη εκδοχή ήταν ότι του συνέβη κάτι έκτακτο.

Όταν τελικά, μετά από παρεμβάσεις τρίτων, το ζήτημα της βράβευσης της Μαρίας Κίτσου διευθετήθηκε και ο σκηνοθέτης της παράστασης Μάνος Καρατζογιάννης παρέλαβε το βραβείο αντ’ αυτής, οι διοργανωτές αναζήτησαν τον Βασίλη Μπισμπίκη, όμως ο ηθοποιός είχε φύγει και το βραβείο του παρέλαβε άλλος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ