Brad Pitt: Τι απάντησε στις κατηγορίες της Angelina Jolie ότι πήγε να πνίξει ένα από τα παιδιά τους

Brad Pitt: Τι απάντησε στις κατηγορίες της Angelina Jolie ότι πήγε να πνίξει ένα από τα παιδιά τους

Πρόσφατα η Angelina Jolie απεύθυνε δημοσίως μια σειρά από σοβαρές κατηγορίες κατά του πρώην συζύγου της, Brad Pitt, ότι στη διάρκεια ενός καβγά τους σε πτήση με ιδιωτικό τζετ εκείνος πήγε να πνίξει ένα παιδί, τα χτύπησε και τους πέταξε αλκοόλ.

Θα απαντήσει στο δικαστήριο

Ο ίδιος δήλωσε ότι στους παραπάνω ισχυρισμούς «θα απαντήσει στο δικαστήριο». Η δικηγόρος του, Anne Kiley, υποστηρίζει ότι ο πελάτης της δέχεται «προσωπικές επιθέσεις και παρερμηνείες κάθε είδους», αλλά δεν θα μπορούσε να παραδεχτεί κάτι «που δεν έχει κάνει».

«Ευτυχώς, διάφορες δημόσιες αρχές που η άλλη πλευρά έχει προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει εναντίον του τα τελευταία έξι χρόνια πήραν τις δικές τους, ανεξάρτητες αποφάσεις».

Μια πρόσφατη κατάθεση της Αντζελίνα Τζολί περιγράφει το βίαιο ξέσπασμα του πρώην συζύγου της, τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν εκείνοι και τα έξι παιδιά τους πετούσαν από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια με ένα ιδιωτικό τζετ.

«Ο Μπράντ Πιτ έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και «άρπαξε την Αντζελίνα Τζολί από το κεφάλι και την κούνησε», αναγράφονται στο έγγραφο, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή «έχυσε μπίρα στην Αντζελίνα Τζολί. Έριξε μπίρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά».

Παρά την πίεση, τότε, από την πλευρά της Αντζελίνα Τζολί να διερευνηθεί περαιτέρω το θέμα, οι αρχές δεν αποφάσισαν καμία ποινική δίωξη εις βάρος του Μπράντ Πιτ. Μόλις μερικές μέρες μετά το οικογενειακό ταξίδι, η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Πηγές κοντά στον Μπράντ Πιτ πάντως, αναφέρουν ότι η Αντζελίνα Τζολί, με τις κατηγορίες και τις ενέργειές της κατά του πρώην συζύγου της, έχει επηρεάσει έντονα τα παιδιά τους, καταστρέφοντας τη σχέση με το πατέρα τους. Μια ανώνυμη πηγή, συγκεκριμένα, σχολιάσει ότι η ηθοποιός έχει κάνει μια «καμπάνια αποξένωσης» των παιδιών από τον Μπράντ Πιτ.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ του πρώην ζευγαριού ξεκίνησε από την κηδεμονία των παιδιών τους (όπου ένα δικαστήριο τούς παραχώρησε συνεπιμέλεια) και συνεχίζεται για την εκμετάλλευση του οινοποιείου που είχαν αγοράσει από κοινού το 2008, το Chateau Miraval στον γαλλικό Νότο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS