Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Ο πατέρας της περνά στην αντεπίθεση: Ζητά 2 εκατ. δολ. για να την «απελευθερώσει»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Ο πατέρας της περνά στην αντεπίθεση: Ζητά 2 εκατ. δολ. για να την «απελευθερώσει»

Η χαρά της δεν κράτησε πολύ… Ο λόγος για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς η οποία δεν απολαμβάνει όπως θα ήθελε την… ελευθερία της μετά την ανακοίνωση του πατέρα της ότι θα παραιτηθεί από την κηδεμονία της.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με τον δικηγόρο της διάσημης τραγουδίστριας, ο Τζέιμς Σπίαρς ζητά να… πληρωθούν κάποιοι λογαριασμοί πριν αποχωρήσει. Πιο συγκεκριμένα προσπαθεί να πάρει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε λογαριασμούς, σύμφωνα με τον δικηγόρο Μάθιου Ρόζενγκαρτ.

Στην αναφορά του σημειώνει ότι «η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν θα εκβιαστεί. Η κατάφωρη προσπάθεια του κ. Spears να ανταλλάξει την αναστολή και απομάκρυνση με περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε πληρωμές, πέραν των εκατομμυρίων που έχει ήδη πάρει αυτός και οι συνεργάτες του, από την περιουσία της κ. Μπρίτνεϊ Σπίαρς, δεν είναι μια καλή αρχή».

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Variety» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πρέπει να πληρώσει 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές δικηγόρων, 500.000 δολάρια στην πρώην εταιρεία διαχείρισής της καθώς και πρόσθετες πληρωμές στον κ. Σπίαρς.

Από την πλευρά του Τζέιμς Σπίαρς δεν υπήρξε απάντηση αν και στο παρελθόν είχε υπερασπιστεί τον χειρισμό του στις οικονομικές υποθέσεις της κόρης του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ