Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πόσταρε βίντεο μόνο με το εσώρουχο - «Αυτά είναι τα αληθινά μου οπίσθια χωρίς φίλτρα»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πόσταρε βίντεο μόνο με το εσώρουχο - «Αυτά είναι τα αληθινά μου οπίσθια χωρίς φίλτρα»

Όλο και πιο τολμηρές γίνονται οι αναρτήσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram, με την 39χρονη να μην αρκείται αυτή τη φορά σε φωτογραφίες του ημίγυμνου κορμιού της, αλλά να ποστάρει βίντεο όπου επιδεικνύει περήφανα τα οπίσθιά της, τονίζοντας ότι είναι «αληθινά και χωρίς φίλτρα».

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα από τις τόπλες φωτογραφίες που συζητήθηκαν πολύ τις προηγούμενες εβδομάδες, η ποπ σταρ αποφάσισε να εκθέσει στους 33,9 εκατομμύρια followers και την πίσω της πλευρά, διευκρινίζοντάς τους πως ό,τι βλέπουν είναι πέρα για πέρα αληθινό. Έτσι έβγαλε τα ρούχα της, μένοντας μόνο με το εσώρουχο, και πόζαρε στο μπάνιο της καταγράφοντας τη σκηνή με selfie stick.

«Τραβάω τα βίντεό μου με selfie stick και θα συνεχίσω πάντα να το κάνω. Παραμένει όρθιο, δεν αντιμιλάει και είναι εξαιρετικά αξιόπιστο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της η Σπίαρς, που όπως φαίνεται σύντομα θα καταφέρει να ελευθερωθεί και επίσημα από το καθεστώς νομικής κηδεμονίας (παρεμφερές με τη δικαστική συμπαράσταση) το οποίο επέτρεπε στον πατέρα της να ελέγχει αρκετές πτυχές της ζωής της τα τελευταία χρόνια.

Στο κλιπ που πόσταρε η Σπίαρς έχει τα μακριά μαλλιά της πιασμένα σε ψηλά, αποκαλύπτοντας την καλλίγραμμη πλάτη της, και φοράει μόνο ένα μαύρο στρινγκ. Όπως φαίνεται, η φωτογραφία που είχε ανεβάσει νωρίτερα με την ίδια αμφίεση και τη λεζάντα «ιδού τα οπίσθιά μου»... αμφισβητήθηκε από ορισμένους φαν, που θεώρησαν πιθανώς ότι ίσως η εικονιζόμενη να μην είναι η Μπρίτνεϊ, αφού είχε γυρισμένη την πλάτη.

«Ορίστε και το βίντεο για να δείτε ότι είναι πραγματικά τα δικά μου οπίσθια... χωρίς φίλτρα και καλυμμένα σημεία... Είναι τελείως αληθινά!!» γράφει στη λεζάντα του βίντεό της η ποπ σταρ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS