Μπρους Γουίλις: Δείτε βίντεο με έναν από τους τελευταίους ρόλους του ηθοποιού

Μπρους Γουίλις: Δείτε βίντεο με έναν από τους τελευταίους ρόλους του ηθοποιού

Μπορεί ο Μπρους Γουίλις να διαγνώστηκε πρόσφατα με αφασία, όμως, δεν «κρεμάει» ακόμα τα παπούτσια του.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Collective Measures», της οποίας το πρώτο teaser κυκλοφόρησε χθες.

Στην ταινία αυτή, ο Μπρους Γουίλις μεταμορφώνεται σε μία σατανική ιδιοφυία που προκαλεί προβλήματα σε μία φυλακή ειδικά σχεδιασμένη για υπερκακούς που έχουν διαπράξει σκληρά εγκλήματα. Ο ρόλος του δεν είναι άλλος από τον τρόφιμο του San Tiburon, όπως ονομάζεται η φυλακή, ο, οποίος, όμως κατορθώνει να ελέγξει τους πιο ισχυρούς και μοχθηρούς κρατούμενους. Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν ο Μάικλ Ρούκερ, ο Νταν Πέιν και ο Τομ Καβάνα από το «The Flash».

Δείτε το πρώτο Teaser:

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο η οικογένεια του Μπρους Γουίλις ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός θα αρχίσει να αποσύρεται από την ενεργό δράση, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μία δύσκολη απόφαση για όλους.

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», είχε γράψει τότε η οικογένειά του σε κοινή δήλωση, προσθέτοντας ότι «θα απομακρυνθεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS