Δεκαπενταύγουστος 1990: Οι διακοπές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον τότε πρίγκιπα Κάρολο στη Μαγιόρκα

Δεκαπενταύγουστος 1990: Οι διακοπές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον τότε πρίγκιπα Κάρολο στη Μαγιόρκα

Δεν είναι λίγοι όσοι θυμούνται τις διακοπές που έκανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο στη Μαγιόρκα τον Δεκαπενταύγουστο του 1990.

Απόλαυσαν τις διακοπές τους πάνω σε σκάφος παρέα με άλλα μέλη βασιλικών οικογενειών. Ανάμεσά τους ο βασιλιάς Juan Carlos της Ισπανίας με τη σύζυγό του, βασίλισσα Σοφίακαι τα μέλη της πρώην ελληνικής βασιλικής οικογένειας.

Υπενθυμίζεται πως ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η βασίλισσα Σοφία είναι αδέρφια, ενώ έχουν οικογενειακούς δεσμούς και με την βρετανική βασιλική οικογένεια αφού ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, ήταν εγγονός του βασιλιά Γεωργίου Α’ της Ελλάδας. Επίσης, ήταν ο νονός του πρίγκιπα William.

Από αυτές τις διακοπές στη Μαγιόρκα, στο σκάφος του Juan Carlos που είχε το όνομα “Fortuna“, δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του Άννα Μαρία και η κόρη τους Θεοδώρα.

Την παρέα τους συμπλήρωναν η πριγκίπισσα Χριστίνα και η πριγκίπισσα Έλενα της Ισπανίας καθώς και οι δύο γιοι της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Κάρολου, William και Harry.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ