Ντενίση: Ο θάνατος της μητέρας της, οι δυσκολίες και η αναφορά στον σύντροφο της κόρης της [βίντεο]

Ντενίση: Ο θάνατος της μητέρας της, οι δυσκολίες και η αναφορά στον σύντροφο της κόρης της [βίντεο]

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία. Στο επίκεντρο η μεγάλη της κινηματογραφική παραγωγή, «Σμύρνη μου αγαπημένη», εκεί όπου για πρώτη φορά είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με την κόρη της, Μαριτίνα.

Ο θάνατος της μητέρας της και η μεγάλη απώλεια στη ζωή της

«Είναι τεράστια η απώλειά της. Η μάνα είναι μία, είτε η μάνα του χωριού, η μάνα της πόλης, η οποιαδήποτε μάνα, είναι πάντα σοφή και σπουδαία σε σχέση με το παιδί της. Η δική μου η μητέρα ήταν και το πιο δυνατό άτομο που γνώρισα στη ζωή μου. Ήταν πάρα πολύ μορφωμένη, ήταν το στήριγμά μου και το έχασα», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

Η αναφορά στην προσωπική ζωή και στους κρυφούς έρωτες

«Έχω καταφέρει να κρατήσω και πολλά κρυφά γεγονότα. Ότι ήθελα να κρατήσω πραγματικά κρυφό, το έχω κάνει και το έχω καταφέρει. Δεν το έζησα όμως έτσι όπως θα έπρεπε να το ζήσω μια σχέση. Κάπου όμως θα ενοχλείται και ο άλλος δίπλα μου, είτε από την μεγάλη δημοσιότητα, είτε από το κρυφτό που θα παίζουμε. Από ένα σημείο και μετά, αν είσαι γνωστός, ο άλλος σε έχει ταυτίσει με την εικόνα που σε βλέπει όλα αυτά τα χρόνια στις κάμερες και στα εξώφυλλα, δεν βλέπει τον άνθρωπο, Μιμή».

Η Μιμή Ντενίση για τη συνεργασία με την κόρη της

«Είμαι τυχερή που έχω ένα τόσο καλό παιδί. Η Μαριτίνα είναι μια γλύκα, μια απόλαυση, είναι και κωμικός , έχει πολύ γέλιο, είναι όμως πολύ σοβαρό παιδί. Ήρθε στην ταινία και δούλεψε. Σπουδάζει Οικονομικά και έχει δουλέψει μαζί με την σπουδαία ενδυματολόγο, Φωτεινή Δήμου. Της είπαν πως αν πας στο τμήμα με τα κοστούμια θα υποφέρει γιατί τα κοστούμια της ταινίας ήταν 3000 και θα δούλευε ατελείωτες ώρες. Εκείνη όμως της άρεσε και ήθελε να πάει εκεί», είπε για τη συνεργασία του στην ταινία, “Σμύρνη μου αγαπημένη”.

Η αποκάλυψη για τον σύντροφο της Μαριτίνα»

«Βλέπω πως έχει ωριμάσει. Την βλέπω σε σχέση με το πώς αντιμετωπίζει τους άλλος, χωρίς να είναι αυταρχική όπως είμαι εγώ όταν βλέπω το λάθος. Βλέπω πόσο της προσφοράς είναι όταν χρειαστεί και της έχω πει ότι σε λίγο θα γίνει μια μικρή… Μιμή. Μπήκε στα 21 τώρα έχει boyfriend αλλά είναι πολύ μικρή ακόμα για γάμο», ανέφερε.

Τέλος, η Μιμή Ντενίση περιέγραψε τον ιδανικό σύντροφο που θα ήθελε αυτή την εποχή στο πλευρό της: «Θα ήθελα έναν τολμηρό και δυνατό άνδρα να εμφανιστεί στη ζωή μου. Να έχει εξυπνάδα και καλοσύνη», αποκάλυψε καλεσμένη στο The 2Night Show.

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS