«Είμαι η Δέσποινα Βανδή και θα κάνω τα μαλλιά μου όπως μου αρέσει»: Απάντησε στα σχόλια για το ροζ μαλλί

«Είμαι η Δέσποινα Βανδή και θα κάνω τα μαλλιά μου όπως μου αρέσει»: Απάντησε στα σχόλια για το ροζ μαλλί

Τη δική της απάντηση στα σχόλια που έλαβε μετά την εμφάνισή της με ροζ μαλλιά έδωσε η Δέσποινα Βανδή μέσω TikTok.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια που κατά καιρούς πειραματίζεται με το look της, εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο J2US με ροζ μαλλιά, εκπλήσσοντας τους παρευρισκόμενους, αλλά και το κοινό.

«Μια άλλη Δέσποινα. Ποια είναι η κυρία;», σχολίασε στο live του J2US ο Νίκος Κοκλώνης, με τη Δέσποινα Βανδή να του απαντά «Η κανονική έμεινε πίσω, κάπου Αυστραλία, Ντουμπάι, Γερμανία», αναφερόμενη στις συναυλίες της στο εξωτερικό.

Δέσποινα Βανδή: Διχασμένοι οι followers της για το νέο της look

Στην ίδια βραδιά, η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να φορέσει ένα μίνι, λαμπερό και αποκαλυπτικό φόρεμα, ενώ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικές φωτογραφίες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, προκαλώντας αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, αρκετοί ήταν οι διαδικτυακοί φίλοι της τραγουδίστριας που σχολίασαν αρνητικά τις στιλιστικές επιλογές της, τόσο σε ό,τι αφορά στα μαλλιά της, όσο και στο αποκαλυπτικό ντύσιμό της.

Η ίδια, επέλεξε να απαντήσει με ένα βίντεο στο TikTok, όπου καταγράφεται να λέει: «Είμαι η Δέσποινα Βανδή και εννοείται πως θα κάνω τα μαλλιά μου όπως μου αρέσει».

@desp1navandiofficial

Loading…

♬ πρωτότυπος ήχος - Despina Vandi Official

Ωστόσο, και αυτή της η ανάρτηση δέχτηκε έντονη κριτική και δίχασε τους χρήστες του διαδικτύου, με αρκετούς να της στέλνουν την αγάπη τους και να της κάνουν κομπλιμέντα για την εμφάνισή της, και άλλους να την «κατακεραυνώνουν» γράφοντας, μεταξύ άλλων, «καλά έκανες και συστήθηκες, γιατί δεν θα το καταλαβαίναμε» και κάνοντας λόγο για υπερβολική χρήση φίλτρων.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ