Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές του Πάσχα

Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές του Πάσχα

Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε κι άλλες φωτογραφίες από τις πασχαλινές διακοπές με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ μάλιστα αποκάλυψε και την υπόλοιπη παρέα τους.

Το ζευγάρι πέρασε το Πάσχα στις Μηλιές Μαγνησίας, στο σπίτι του ηθοποιού, Βασίλη Χαραλαμόπουλου και της συζύγου τους Λίνας Πρίντζου. Μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή από το προφίλ της στο Instagram, την παρέα συμπλήρωσαν και άλλοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως η Μαρία Μπακοδήμου, η Μαρία Καβογιάννη, ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Δημήτρης Γαλάνης.

«Ευχαριστούμε Λινα και Βασίλη! Περάσαμε ένα υπέροχο Πάσχα στην αυλή σας με αγαπη και περίσσια χαρά!», έγραψε στη λεάντα της ανάρτησης η τραγουδίστρια.

 

Για πρώτη φορά χθες, Κυριακή του Πάσχα η Δέσποινα Βανδή ανάρτησε τα τρυφερά στιγμιότυπα από τις ημέρες χαλάρωσης με τον σύντροφό της. Φορώντας μεγάλα καπέλα και με φόντο το πράσινο της εξοχής, οι δυο τους ευχήθηκαν στους διαδικτυακούς φίλους τους «Χρόνια πολλά».

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η τραγουδίστρια και στη λεζάντα έγραψε:

«Χρόνια πολλά με αγάπη και χαρές! #friends #family #mylove #pilio».

Είναι η πρώτη δημόσια εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή, αφού δεν έχει αποκαλέσει ξανά τον αγαπημένο της «αγάπη μου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ