Δίχασε ο Σπύρος Μπιμπίλας με όσα είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη -Διαφωνία Λιάγκα on air

Δίχασε ο Σπύρος Μπιμπίλας με όσα είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη -Διαφωνία Λιάγκα on air

Στην απόφαση των καναλιών να μην παίζουν υλικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας.

«Μπορεί η απόφαση να φαίνεται κάπως δικαιολογημένη λόγω της άρνησης του κόσμου να δει κάποιους πρωταγωνιστές όπως τους έβλεπε παλιά, από την άλλη όμως την θεωρούμε και απαράδεκτη», σχολίασε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια εξήγησε πως με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να τιμωρείται και το σύνολο των ηθοποιών που έπαιζε σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες. «Θεωρώ ότι αυτό που κάνουν τα κανάλια αυτή τη στιγμή είναι λίγο άκαιρο. Θα πρέπει να περιμένουν κι αυτοί όπως περιμένει και η Δικαιοσύνη».

«Είναι στην κρίση του τηλεθεατή τι θα δει»

«Είναι απόφαση του τηλεθεατή αν θέλει να δει και σήμερα έναν ηθοποιό που υπεραγαπούσε και να θυμάται αυτές τις σειρές. Για εμένα είναι στην κρίση του θεατή», συμπλήρωσε.

Και προσέθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας το εξής: «Οπως βλέπει τον αγαπημένο μας Σεργιανόπουλο που ξέρουμε πώς έφυγε από τη ζωή και μπορεί και τον βλέπει και δεν έχει αντίσταση να θυμάται τι έγινε, έτσι μπορεί να βλέπει και τον Πέτρο Φιλιππίδη αν το επιθυμεί».

Πάντως, η αναφορά του ηθοποιού και προέδρου του ΣΕΗ στον Νίκο Σεργιανόπουλο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο πάνελ της πρωινής εκπομπής, με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει αναφορά στον Κέβιν Σπέισι ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ