Δικηγόρος Δημήτρη Λιγνάδη: «Εγώ δεν έχω στα χέρια μου κάτι συγκεκριμένο, μια καταγγελία, μια αγωγή ή μήνυση» [βίντεο]

Δικηγόρος Δημήτρη Λιγνάδη: «Εγώ δεν έχω στα χέρια μου κάτι συγκεκριμένο, μια καταγγελία, μια αγωγή ή μήνυση» [βίντεο]

Για φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί κάνει λόγο ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, αναφερόμενος στον πελάτη του και σχολιάζοντας τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Μιλώντας στο Ηappy Day ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, που παραιτήθηκε από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου, ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία στα χέρια του.


«Ο κ. Λιγνάδης στην επιστολή παραιτήσεως του Σαββάτου ανέφερε πολύ ξεκάθαρα ότι στοχοποιείται με ανώνυμες και μη καταγγελίες για τις οποίες όμως ο ίδιος δεν έχει λάβει ποτέ προσωπική γνώση, δηλαδή είναι φήμες που κυκλοφορούν-διαχέονται στο διαδίκτυο. Προκειμένου λοιπόν να μην επιβαρυνθεί ο θεσμός του Εθνικού Θεάτρου στο οποίο έχει την τιμή να είναι καλλιτεχνικός διευθυντής από το καλοκαίρι του 2019 και επειδή δεν επιθυμεί να κρυφτεί πίσω από κανέναν, όπως ο ίδιος αναφέρει στην επιστολή παραιτήσεως, επέλεξε αυτό τον τρόπο ώστε να μπορεί να υπερασπιστεί θεσμικά τον εαυτό του όταν κληθεί από τις Αρχές, αν κληθεί από τις Αρχές, και βεβαίως να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του από δυσφημιστικές αναρτήσεις, διαδόσεις και δημοσιεύματα», είπε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Και συνέχισε: «Έχουμε λάβει εντολή και έχουμε ενεργήσει για δυσφημιστικές αναρτήσεις, οι οποίες αναφέρονται στον κ. Λιγνάδη πάντα, όχι απλώς φήμες, γενικώς συνδέσεις, ανώνυμα σχόλια. Δεν υπάρχει καμία καταγγελία από τις Αρχές, καμία γνωστοποίηση στο δικηγορικό μας γραφείο, στον ίδιο τίποτα. Εξ ου και αδυνατούμε να απαντήσουμε οπουδήποτε, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Εγώ ως δικηγόρος δεν έχω στα χέρια μου κάτι συγκεκριμένο, μια καταγγελία, μια αγωγή ή μήνυση, μια έγκληση, οτιδήποτε, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση, για οτιδήποτε κληθεί ο κ. Δημήτρης Λιγνάδης να απαντήσει από τις Αρχές, προφανώς θα το κάνει και βέβαια και ο ίδιος θα προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του με όλα τα μέσα που του παρέχει ο νόμος».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη:

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS