Δημήτρης Μητροπάνος: Η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποίησε τη θρυλική φωνή του στο νέο τραγούδι του Αργυρού

Δημήτρης Μητροπάνος: Η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποίησε τη θρυλική φωνή του στο νέο τραγούδι του Αργυρού

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «ντύθηκε» με τη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου.

Η θρυλική φωνή του μεγάλου καλλιτέχνη χρησιμοποιήθηκε για να δοθεί μία νέα ερμηνεία στο "Μια Θεσσαλονίκη", ένα νέο δυνατό ζεϊμπέκικο που ερμηνεύτηκε πρώτη φορά από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με λόγια καρδιάς, μας ταξιδεύει στην αυθεντική κι αξεπέραστη γοητεία της «νύμφης του Θερμαϊκού», που με τα ιδιαίτερα τοπόσημα, τα χαρακτηριστικά και τους ανθρώπους της «μαγεύει» αμέσως τον καθένα.

Το «Μια Θεσσαλονίκη» αποκαλύφθηκε πρώτη φορά από τον Κωνσταντίνο Αργυρό live, σε μια μεγάλη συναυλία της ΤΕΧΑΝ στη Θεσσαλονίκη για το περιβάλλον και την ανακύκλωση, μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρουσία δεκάδων χιλιάδων θεατών.

Στο άκουσμα αυτού του τραγουδιού πολλοί ήταν εκείνοι που σκέφτηκαν ότι αυτό το τραγούδι «πήγαινε» τρελά στον Δημήτρη Μητροπάνο. Πολλοί ήταν και εκείνοι που φαντάστηκαν τον θρυλικό καλλιτέχνη να το τραγουδάει. Έτσι ένας Έλληνας TikToker χρησιμοποίησε την τεχνολογία και συγκεκριμένα την τεχνητή νοημοσύνη για να «ζωντάνεψε» τη φωνή του Μητροπάνου. Το αποτέλεσμα ήταν συναρπαστικό.

Το συγκεκριμένο κλιπ έγινε πολύ γρήγορα viral στο TikTok και στα σχόλια έγινε χαμός. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν ότι το συγκεκριμένο τραγούδι ταιριάζει απόλυτα στον Δημήτρη Μητροπάνο.

@ellinikaaitragoudia Δημήτρης Μητροπάνος - Μια Θεσσαλονίκη (AI Cover) #dimitrismitropanos #aimitropanos #miathesaloniki #aidimitrismitropanos ♬ πρωτότυπος ήχος - ♫Ελληνικά AI Τραγούδια♫
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ