Δημήτρης Σταρόβας για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου: Τους βαφτίσαμε τώρα όλους βιαστές

Δημήτρης Σταρόβας για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου: Τους βαφτίσαμε τώρα όλους βιαστές

Για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον χώρο του θεάτρου μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στην εφημερίδα «On Time» και την δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.


Ο ηθοποιός, υποστήριξε πως ναι μεν κάποια πράγματα ήταν γνωστό και όντας έπρεπε να καταγγελθούν ωστόσο, κατά τη γνώμη του υπήρξε μια υπερβολή και πρέπει να σταματήσουμε να βάζουμε τους πάντες στην ίδια κατηγορία.

Στην ερώτηση, για το αν θεωρεί ότι μόλις ανοίξει το θέατρο θα κοπάσει το metoo και οι καταγγελίες που έχουν ξεσπάσει ή θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό, απάντησε ότι:

«Αν ήταν ανοικτά τα θέατρα, τίποτε απ’ όλα αυτά δεν θα είχε γίνει. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Δηλαδή, εντάξει να υπήρχαν περιστατικά, κάποιες περιπτώσεις που όντως πρέπει ναι, να βγουν, αλλά υπήρχαν και πράγματα που ήταν γνωστά στο χώρο και τώρα ξαφνικά μας έπιασε κάτι.

Υπάρχει μια τεράστια υπερβολή και μια τεράστια υποκρισία. Εννοείται ότι δεν αποσιωπούμε κάτι, αλλά δεν μπορούμε να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Τους βαφτίσαμε τώρα όλους βιαστές. Δεν πάει έτσι. Κι από την άλλη δεν είναι δουλειά του καθενός ή της κάθε εκπομπής να λύσει αυτό το θέμα. Αρμόδια είναι μόνο η δικαιοσύνη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ