Έλενα Χριστοπούλου: «Ο καθένας κρίνεται γι’ αυτά που λέει»

Έλενα Χριστοπούλου: «Ο καθένας κρίνεται γι’ αυτά που λέει»

Η Έλενα Χριστοπούλου σε ερώτηση για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και το μέλλον της συνεργασίας της με τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Breakfast@Star» ήθελε να κάνει τις δικές της διευκρινίσεις «Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, είναι νωρίς. Φυσικά και είμαι θετική στο να παραμείνω στην εκπομπή».

Τα σχόλια της για τον Γιώργο Λιάγκα

Για τις μπηχτές που πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Φαίη Σκορδά: «Το παρακολούθησα, όλα τα παρακολουθώ και δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Δεν θα πάρω θέση δημοσίως γι’ αυτό. Ο καθένας κρίνεται γι’ αυτά που λέει και γι’ αυτά που κάνει», ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δεν γνωρίζω τίποτα

Ενώ παραδέχτηκε πως δεν γνωρίζει τίποτα για τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ και τις πιθανότητες το «Πρωινό μας» δίνει ραντεβού σε νέα ώρα από την επόμενη σεζόν.

Θα το αποφασίσει η Φαίη με το κανάλι

«Εγώ δεν το γνωρίζω αυτό και λέμε συνέχεια το ίδιο. Δεν είναι δική μου ευθύνη και επιλογή τι θα γίνει. Θα το αποφασίσει η Φαίη με το κανάλι κι εγώ – αν μπορέσω – θα ακολουθήσω», απάντησε η Έλενα Χριστοπούλου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ