Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Ο έξαλλος χορός τους μετά τον γάμο -«Α, τι συμφορά»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Ο έξαλλος χορός τους μετά τον γάμο -«Α, τι συμφορά»

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου σε μια παραμυθένια τελετή στις Σπέτσες.

Για αυτή την ξεχωριστή ημέρα η Ελεωνόρα Ζουγανελη επέλεξε ένα νυφικό, δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη το οποίο θύμιζε Σπανιόλα, έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος της κρατούσε το χέρι και την παρέδωσε συγκινημένος στον γαμπρό.

Καθ' όλη τη διάρκεια του μυστηρίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου έλαμπαν από ευτυχία έχοντας στο πλευρό τους λιγοστούς μεν, αγαπημένους δε φίλους και συγγενείς.

Στο γλέντι που εκολούθησε, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου το καταευχαριστήθηκαν και χόρεψαν ξέφρανα με τους καλεσμένους να μην σταματούν το χειροκρότημα.

Μάλιστα, από τη γαμήλια δεξίωση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, καλεσμένος ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με τους νεόνυμφους να χορεύουν το γνωστό σε όλους μας «Α, τι συμφορά».

Δείτε το βίντεο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου να χορεύουν:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ