Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Αυτό δεν θα είναι Survivor που θα κυλιούνται τα ζευγάρια στις λάσπες

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Αυτό δεν θα είναι Survivor που θα κυλιούνται τα ζευγάρια στις λάσπες

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το Survivor και τους συμμετέχοντες.

Η παίκτρια ριάλιτι μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor All Star. «Λένε ότι θα μπω αργότερα στο Survivor. Όλοι οι All Star θα παίρνουμε 5.000 ευρώ. Επειδή ξέρω τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μιλήσαμε και μου είπε ότι δεν θέλει να πάει γιατί είναι 90% ριάλιτι. Το Survivor All Star θα είναι ένα «βρόμικο» Power of Love. Είναι ένα ριάλιτι έχουν μπει όλα τα ζευγάρια και θα πουλήσουν έρωτα. Θα είναι μέσα στις λάσπες Βρισηίδα – Σπύρος, Μαριαλένα – Σάκης θα είναι άλλο το σκηνικό», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Δεν είναι μαζί ο Βασάλος και η Βαλαβάνη έτσι λέει το ρεπορτάζ μου. Δεν είναι με τη Σοφιάννα ο Κωνσταντίνος», σχολίασε.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου ότι εάν μπει στο ριάλιτι θα κάνει 60% τηλεθέαση η Ελίζαμπεθ Ελέτσι υπογράμμισε πως, «Ο Τριαντάφυλλος είναι ο μόνος παίκτης που έχει φτιάξει δικό του ρόλο στο survivor. Δεν θυμάμαι στο συμβόλαιο που είχαμε υπογράψει να υπάρχει όρος πως θα είναι ένας “πρόεδρος” που θα κάθεται στην εξέδρα. 60% τηλεθέαση δεν θα κάνει μόνο ο Τριαντάφυλλος μη γελιόμαστε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ