Έλον Μασκ: Η κρουαζιέρα στην Δήλο με σκάφος των 5 εκατ. ευρώ

Έλον Μασκ: Η κρουαζιέρα στην Δήλο με σκάφος των 5 εκατ. ευρώ

Ο ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX, ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στην Μύκονο, νοίκιασε αντί 7.000 ευρώ την θαλαμηγό Zeus που ανήκει στην εταιρεία Mykonos Boat Trips.

Το σκάφος θεωρείται ένα από τα καλύτερα του νησιού με αξία που αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, και πραγματοποίησε μονοήμερη εξόρμηση στο ιερό νησί του Απόλλωνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mykonos Live TV, ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο κέρδισε τις εντυπώσεις και τα κολακευτικά σχόλια με την απλότητα, την ευγένεια αλλά και τις γνώσεις του.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του Πέτρου Νάζου, ήταν ντυμένος με μαύρο σορτς και λευκό T-shirt και δεν φορούσε ρολόι.

Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας δεν ασχολήθηκε καθόλου με το κινητό του τηλέφωνο ούτε το πήρε μαζί του όταν αποβιβάστηκε στον αρχαιολογικό χώρο.

Πολύ θετικά σχολιάστηκε και το γεγονός ότι ο Έλον Μασκ γνώριζε την ιστορία της Δήλου. Όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του έχουν να λένε για το πόσο ευγενικός ήταν.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δοκίμασε εν πλω τα εκλεκτά πιάτα που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της Mykonos Boat Trips δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στο φρέσκο ψάρι, τις γαρίδες και το καλαμάρι.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα από την επιβίβαση του Έλον Μασκ στην πολυτελή θαλαμηγό τύπου Leopard που τον μετέφερε στην Δήλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS