Η επική βουτιά 92χρονου στη Ρόδο από βατήρα 6 μέτρων που έγινε viral με 1,5 εκατ. likes [βίντεο]

Η επική βουτιά 92χρονου στη Ρόδο από βατήρα 6 μέτρων που έγινε viral με 1,5 εκατ. likes [βίντεο]

Το γύρο του Instagram κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν 92χρονο παππου στη Ρόδο να κάνει βουτιά στη θάλασσα από βατήρα μέτρων!

Το βίντεο δημοσιεύτηκε σε λογαριασμό στο Instagram μάζεψε αμέσως πολλά likes και η γυναίκα που το δημοσίευσε, μετά την επιτυχία που είχε, επανήλθε δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για τον πρωταγωνιστή της βουτιάς στη Ρόδο!

Αν και δεν θέλησε να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του, προτιμά να είναι γνωστός ως «G», είναι 92 ετών, λατρεύει τη θάλασσα και την περιπέτεια που τον κρατούν ζωντανό και χάρηκε πολύ που το βίντεό του έγινε viral!

Η viral βουτιά του ηλικιωμένου από τον βατήρα στη Ρόδο

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

 

Η γυναίκα που το ανήρτησε έγραψε:

«Την τελευταία μας μέρα στην Ελλάδα αυτός ο κύριος (πιθανόν στα μέσα της δεκαετίας των 80) κολύμπησε προς τα έξω και σιγά σιγά ανέβηκε στην κορυφή της προβλήτας……. Με κομμένη την ανάσα όλη η παραλία παρακολουθούσε, καθώς έριχνε μια ματιά στο βαθύ μπλε της θάλασσας πριν βουτήξει.

Για να δώσουμε ένα πλαίσιο - πρόκειται για ένα τσιμεντένιο καταδυτικό κατασκεύασμα 5 μέτρων, στη μέση της θάλασσας…… χρειάζεσαι 5 λεπτά κολύμπι για να βγεις έξω, κολυμπώντας ενάντια στην παλίρροια, να ανέβεις τουλάχιστον 30 απότομα σκαλοπάτια μέχρι την κορυφή και μετά τη βουτιά άλλα 5 λεπτά κολύμπι πίσω στην ακτή!!!

Μια όμορφη αγνή στιγμή που απαθανάτισε ο @mrjesserose που άγγιξε την ψυχή μου και με έκανε να αναρωτηθώ για αυτόν τον κύριο και το μάντρα της ζωής του….

Κυνηγήστε την περιπέτεια
Ο νεότερος εαυτός σου είναι πάντα μέσα σου
Δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς εκτός από τον ίδιο τον φόβο
Το να φοβάσαι το αναπόφευκτο είναι μάταιο…. Ζήσε λοιπόν τη ζωή
?????

Καθώς τόσο πολλοί αγαπήσατε αυτή την ανάρτηση, σκέφτηκα ότι ίσως θα θέλατε να μάθετε λίγα περισσότερα για αυτόν τον καταπληκτικό κύριο.

Καταφέραμε να τον εντοπίσουμε και έχουμε έρθει σε επαφή μαζί του μέσω στενών οικογενειακών φίλων. Από σεβασμό δεν πρόκειται να αποκαλύψουμε το όνομά του. Ωστόσο, ο "G" (όπως θα τον αποκαλούμε) είναι πέρα για πέρα χαρούμενος που όλοι σας λατρέψατε να τον βλέπετε να συμμετέχει στην αγαπημένη του καθημερινή περιπέτεια. #thegdive

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι πολύ cool για να εκνευριστεί - απλά χαμογέλασε όταν ο φίλος του τού έδειξε τα εκατομμύρια view και τα υπέροχα σχόλια κάτω από το βίντεο.

Μπορώ να σας πω ακόμη, ότι ο "G" κατάγεται από τη Ρόδο, είναι 92 ετών και απολαμβάνει τα πρωινά στην παραλία μετά το πρωινό του, που αποτελείται από 4 ωμά αυγά με μια πρέζα λεμόνι!!!

Ελπίζω αυτό να απαντά σε μερικές από τις ερωτήσεις σας - με μερικά ακόμα στοιχεία που προστίθενται παρακάτω:

Εχει ακόμη πολύ ζωντάνια
? (αγαπά) τις Καταδύσεις
Είναι χαρούμενος για την ανάρτηση
Αισθάνεται ακόμα νέος και θα συνεχίσει να δείχνει σε όλους ότι η περιπέτεια και οι καταδύσεις δεν σταματούν με την ηλικία!».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ