Επίθεση στην κυβέρνηση από τους Ράδιο Αρβύλα - Τους φταίνε όλοι για τον Στάθη

Επίθεση στην κυβέρνηση από τους Ράδιο Αρβύλα - Τους φταίνε όλοι για τον Στάθη

Ευθείες αναφορές στην κυβέρνηση έκαναν στη χθεσινή τους εκπομπή οι Ράδιο Αρβύλα, υπονοώντας ότι με αφορμή την υπόθεση του revenge porn από τον τέως συμπαρουσιαστή της εκπομπής τους Στάθη Παναγιωτόπουλο, επιχειρήθηκε να κοπεί το σατιρικό πρόγραμμα.

«Θέλω να απευθυνθώ στην αγαπημένη μας κυβέρνηση, την οποία εντάξει ξέρετε ότι την έχουμε πάρα πολύ μεγάλη αγάπη. Και πλέον τώρα πια την έχουμε ακόμη μεγαλύτερη αγάπη» είπε ο Αντώνης Κανάκης.


«Εδώ είναι στην καρδιά, είναι στην καρδιά» παρενέβη ο συμπαρουσιαστής Χρήστος Κιούσης. 

Και συνέχισε ο Αντώνης Κανάκης: «Και η οποία αγαπημένη μας κυβέρνηση - ένα χειροκρότημα - γιατί έκαναν πραγματικά ό,τι μπορούσαν, ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να ξεμπερδεύουν, ε συγγνώμη, για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση... Οπότε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Άδωνι Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους τα οποία είναι πάρα πολλά, δεν είναι κυβέρνηση, είναι τροπικό δάσος η κυβέρνηση της ΝΔ, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από παπαγάλους, το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι... επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία και καλή χρονιά βέβαια!».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ