Ένωση Εργαζομένων ΕΡΤ: Ποια είναι η ΕΡΤ

Ένωση Εργαζομένων ΕΡΤ: Ποια είναι η ΕΡΤ

Σε ανακοίνωση για αυτά που γράφονται τελευταία για την ΕΡΤ προχώρησαν οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, με σκοπό να κάνουν κάποιες διευκρινίσεις για το ποιοι την εκπροσωπούν, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η ΕΡΤ που θέλουνε εκείνοι, ως εργαζόμενοι και ως πολίτες είναι μια ΕΡΤ.

Στην ανακοίνωση οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αναφέρουν:

Την ΕΡΤ την εκπροσωπούν:

· Οι εργαζόμενοι στα στούντιο (τεχνικοί, σκηνοθέτες, διοικητικό προσωπικό, δημοσιογράφοι) και στα σημεία ενδιαφέροντος της τρέχουσας επικαιρότητας που εν μέσω κορωνοϊού παρήγαγαν 20 ώρες ζωντανό ενημερωτικό πρόγραμμα την ημέρα.

· Τα μουσικά σύνολα που στάθηκαν δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας εμψυχώνοντάς το.

· Οι τεχνικοί που αναμόρφωσαν την υβριδική πλατφόρμα (ERTFLIX).

· Οι κινητές μονάδες καλύψεων που το τελευταίο, δύσκολο Πάσχα, προσέφεραν σε κάθε ελληνική οικογένεια τη δυνατότητα έμμεσης συμμετοχής στο κορυφαίο εκκλησιαστικό γεγονός.

Δεν την εκπροσωπούν:

· Εξαφανισμένοι συνδικαλιστές εργατοπατέρες που είναι πάντα και σε όλα ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

· Εξαφανισμένοι συνδικαλιστές εργατοπατέρες που κρυπτόμενοι πίσω από απαλλαγές, αναλώνονται στη συγγραφή πολυσέλιδων, ακατάληπτων κειμένων που το μόνο που παράγουν είναι ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ, ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ.

· Εξαφανισμένοι συνδικαλιστές εργατοπατέρες που κατάντησαν την ΠΟΣΠΕΡΤ οικογενειακή τους υπόθεση και με τη συνδιοίκηση των περασμένων χρόνων απομείωσαν την αξία της εταιρίας στα μάτια του ελληνικού λαού.

Σκοπός μας είναι να βοηθάμε την εταιρία να προοδεύει και να εκσυγχρονίζεται. Με χαρά είδαμε τον Στρατηγικό Σχεδιασμό της επόμενης πενταετίας, που τόσο είχε ανάγκη η ΕΡΤ, με θετικά στοιχεία, αλλά και στοιχεία που χρήζουν διαλόγου και επαναπροσδιορισμού. Έναν Στρατηγικό Σχεδιασμό που να διατηρεί όλες τις δομές.

Η ΕΡΤ που θέλουμε εμείς, ως εργαζόμενοι και ως πολίτες είναι μια ΕΡΤ:

Με αντικειμενική ενημέρωση που να προσφέρει πολιτιστικό, ψυχαγωγικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα πάντα με διαφάνεια και έλεγχο.

Από τη διοίκηση περιμένουμε να περάσει από τα λόγια στις πράξεις και από την Πολιτεία να σεβαστεί τον σχεδιασμό της Εταιρίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ