H Ερικα Μπαντού ζητά συγγνώμη από τους Ομπάμα -Για τη δημοσίευση του βίντεο από το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων του

H Ερικα Μπαντού ζητά συγγνώμη από τους Ομπάμα -Για τη δημοσίευση του βίντεο από το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων του

Συγγνώμη μέσω Twitter από τον Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του, Μισέλ, ζήτησε η Αμερικανίδα τραγουδοποιός Έρικα Μπαντού, επειδή ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο και φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων στις 7 Αυγούστου, που δείχνουν τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ χωρίς μάσκα να διασκεδάζει με τους εκατοντάδες καλεσμένους του.

«Κύριε και κυρία Ομπάμα, σας παρακαλώ συγχωρείστε με που ήμουν “φρικτή καλεσμένη” σε μια τέτοια ιερή εκδήλωση για την οικογένειά σας», έγραψε η βραβευμένη με Γκράμι Μπαντού, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Έρικα Ράιτ.

Η ίδια απομάκρυνε από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα επίμαχα βίντεο και τις φωτογραφίες, που προκάλεσαν καταιγισμό αρνητικών σχολίων υπό το hashtag #ObamaVariant (#ΠαραλλαγήΟμπάμα) εις βάρος του πρώην πλανητάρχη, επειδή οργάνωσε τελικά το πάρτι με σταρ της σόουμπιζ, όπως η Μπιγιονσέ, o Jay-Z, ο Τομ Χανκς, ο John Legend κι η Alicia Keys στην έπαυλή του στο νησί Martha’s Vineyard ανοικτά της Μασαχουσέτης, την ώρα που καλπάζουν τα κρούσματα της παραλλαγής Δέλτα του κορωνοϊού στις ΗΠΑ, μολονότι εκπρόσωπός του είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι θα περιοριστεί σημαντικά ο αριθμός των σχεδόν 500 προσκεκλημένων σε 200.

Οι φωτογραφίες της Μπαντού που δείχνουν τον Ομπάμα χωρίς μάσκα να γλεντάει με τους καλεσμένους χωρίς να τηρούν κοινωνικές αποστάσεις πυροδότησε καταιγισμό αρνητικών σχολίων περί ανευθυνότητας του 60χρονου πρώην προέδρου των ΗΠΑ, που γέμισαν με ενοχές την τραγουδοποιό. «Επέδειξα τόση απερισκεψία», συνέχισε στο mea culpa της στο Twitter. «Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Υπήρξα παράδειγμα του “πώς δεν πρέπει” να φέρεται ένας καλεσμένος», κατέληξε. Κι όταν μια θαυμάστριά της τη ρώτησε αν ο Ομπάμα την πίεσε να διαγράψει τα βίντεο και τις φωτογραφίες, εκείνη απάντησε: «Όχι, αδελφούλα. Έκανα απλώς το σωστό».

74 άτομα θετικά στον κορωνοϊό στη νήσο Martha’s Vineyard μετά το πάρτι του Ομπάμα
Μετά το πάρτι του Ομπάμα συνολικά 74 άτομα στο νησί, όπου βρίσκεται η έπαυλή του, διαγνώστηκαν θετικά στην Covid-19 – υψηλότερος αριθμός κρουσμάτων που έχει καταγραφεί οποιαδήποτε εβδομάδα από τον περασμένο Απρίλιο.

Αξιωματούχοι υγείας, ωστόσο, σημειώνουν ότι δεν είναι ακόμη σαφές κατά πόσον οι εκατοντάδες προσκεκλημένοι στο πάρτι και οι εργαζόμενοι συνέβαλαν στην αύξηση των κρουσμάτων. «Σ’ αυτή τη φάση δεν γνωρίζουμε κρούσματα που να συνδέονται με το πάρτι του κ. Ομπάμα. Είναι λίγο νωρίς να βγάλουμε τέτοιο συμπέρασμα κι ο μόνος τρόπος να το μάθουμε είναι με την ιχνηλάτηση των επαφών», δήλωσε η Μάρουα Βάλεϊ, εκπρόσωπος των τοπικών υγειονομικών υπηρεσιών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS