Ετσι θα είναι ο πρίγκιπας Χάρι στα 50 του, με καράφλα [εικόνα]

Ετσι θα είναι ο πρίγκιπας Χάρι στα 50 του, με καράφλα [εικόνα]

Η τριχόπτωση του πρίγκιπα Χάρι φαίνεται να έχει επιταχυνθεί από τότε που έφυγε από τη Βρετανία και μετακόμισε με τη σύζυγό του, Μέγκαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Δρ. Asim Shahmalak, σύμβουλο χειρουργό μεταμόσχευσης μαλλιών στην Κλινική Crown στο Μάντσεστερ, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ θα είναι σχεδόν καραφλός ως τα 50 του έτη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Mail», ο πρίγκιπας Χάρι χάνει μαλλιά σε πιο αργό ρυθμό από τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, και είναι δέκα χρόνια πίσω σε σχέση με εκείνον όσον αφορά στην απώλεια μαλλιών.

«Χωρίς θεραπεία, η απώλεια θα αυξηθεί τον επόμενο χρόνο»
Ο Δρ Asim Shahmalak υποστηρίζει πως ο Χάρι, στα 36 του, έχει την ίδια απώλεια που είχε ο Ουίλιαμ όταν ήταν 26 χρόνων. «Το γονίδιο που προκαλεί την απώλεια δεν είναι τόσο δυνατό στον Χάρι αλλά και πάλι χάνει μαλλιά γρήγορα. Προς το παρόν, το πρόβλημα εντοπίζεται γύρω από την κορυφή».

Και συνέχισε εξηγώντας: «Χωρίς θεραπεία, η επιτάχυνση στην απώλεια που έχουμε δει τους τελευταίους 15 μήνες θα αυξηθεί τον επόμενο χρόνο. Πάντως, ο Ουίλιαμ έχει επηρεαστεί από αυτό το γονίδιο περισσότερο από όλους και ο Χάρι δεν θα είναι ποτέ τόσο καραφλός όσο ο αδελφός του».

prigkipas harry karaflos.JPG
Κληρονομικό αυτό το χαρακτηριστικό
Το γονίδιο προέρχεται από τον πατέρα τους, πρίγκιπα Κάρολο, που το πήρε από τον δικό του πατέρα, τον πρίγκιπα Φίλιππο. Και από γενιά σε γενιά μπορεί το πρόβλημα να μεγαλώνει και στον Χάρι. Σύμφωνα με τον σύμβουλο χειρουργό, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο τα τελευταία δύο χρόνια περίπου, που έχει μετακομίσει.

«Ένας επιπρόσθετος παράγοντας είναι ότι υπάρχει γονίδιο για απώλεια μαλλιών από την πλευρά της μητέρας τους, της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ο πατέρας της, Ερλ, ήταν κι εκείνος καραφλός», συμπλήρωσε ο Δρ Asim Shahmalak.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στον βρετανικό Τύπο, το πόσο έχει προχωρήσει η απώλεια μαλλιών στα δύο αδέλφια φαίνεται κάνοντας μια μικρή σύγκριση με το παρελθόν, σχεδόν 10 χρόνια πίσω. Τότε, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν 26 χρόνων και είχε, πάνω-κάτω, την ίδια αραίωση που έχει ο πρίγκιπας Χάρι τώρα.

Ο Δρ Shahmalak δήλωσε και το εξής: «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν μπορεί να κάνει κάτι πλέον, γιατί είναι πολύ αργά, αλλά ο Χάρι έχει ακόμα χρόνο για να το διορθώσει, αν το επιθυμεί. Εάν δεν κάνει κάτι, στα 50 του θα είναι όπως ο αδελφός του, αν και θα έχει λίγο περισσότερα μαλλιά μπροστά».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ