Eurovision 2021: Τι αναφέρει η εκπρόσωπος της Αλβανίας μετά τον σάλο ότι έδειρε δύο Ελληνίδες [βίντεο]

Eurovision 2021: Τι αναφέρει η εκπρόσωπος της Αλβανίας μετά τον σάλο ότι έδειρε δύο Ελληνίδες [βίντεο]

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media μια δήλωση της εκπροσώπου της Αλβανίας στη φετινή Eurovision, ότι στο παρελθόν έχει δείρει δύο Ελληνίδες.

Πιο συγκεκριμένα, η Aντζελα Περιστέρη με καταγωγή από την Κορυτσά πρόκειται να εκπροσωπήσει σήμερα την Αλβανία στον Β’ ημιτελικό της Eurovision με το τραγούδι «Κarma». Στο πλαίσιο λοιπόν της προώθησης της συμμετοχής της στη Eurovision έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στην Αλβανία και δήλωσε ότι όχι μόνο έχει δεχθεί ρατσισμό αλλά και ότι αναγκάστηκε να δείρει δυο Ελληνίδες που μίλησαν άσχημα για τη χώρα της.

Το πρωί της Πέμπτης ωστόσο η εκπρόσωπος της Αλβανίας στη Eurovision μίλησε στο «Ευτυχείτε» και ξεκαθάρισε:

«Με είχαν καλέσει για να μιλήσουμε για την ελληνική μουσική και τον ρατσισμό. Φυσικά με ρώτησαν για ένα συγκεκριμένο γεγονός που μου έχει συμβεί στην Ελλάδα στην αρχή όταν είχα έρθει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άντζελα Περιστέρη.

«Έχω νιώσει ρατσισμό στην αρχή και το είπα και στη συνέντευξη που είχαμε στο στούντιο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να κρίνουμε έναν λαό από δυο, τρία άτομα που αυτά τα άτομα υπάρχουν σε όλο τον κόσμο», συμπλήρωσε.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ