Eurovision 2021: Πώς τα οπτικά εφέ της Στεφανίας έστειλαν την Ελλάδα στον τελικό [βίντεο]

Eurovision 2021: Πώς τα οπτικά εφέ της Στεφανίας έστειλαν την Ελλάδα στον τελικό [βίντεο]

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό της Eurovision 2021 το βράδυ του Σαββάτου με την Ελληνική αποστολή και την Στεφανία να περνάει πανηγυρικά στον τελικό μαγεύοντας το κοινό στο Ρότερνταμ αλλά και το τηλεοπτικό.

Εκθαμβωτική η Στεφανία φορώντας μία ολόσωμη φόρμα με κρύσταλλα σβαρόφσκι δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου, κέρδισε της εντυπώσεις με το τραγούδι της παρουσιάζοντας παράλληλα ένα μοναδικό σόου επί σκηνής, με οφθαλμαπάτες.

«Let's dance» και η Στεφανία χορεύει με ακέφαλα κορμιά που φορούν λευκά κοστούμια, που όλοι τους κάποια στιγμή ίπτανται και δεν πατούν στη σκηνή.

Για πρώτη φορά τέτοια εφέ σε Eurovision

Η Στεφανία Λυμπερακάκη μαζί με τους χορευτές Νίκο Κουκάκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, Μάρκο Γιακουμόγλου και Κώστα Παυλόπουλο, απόλυτα συντονισμένοι, με εντυπωσιακή φωνητική και χορευτική ακρίβεια, παρουσίασαν στη σκηνή του Ahoy Arena το «Last Dance» των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn. Η ευρηματική σκηνοθετική ιδέα του creative director Φωκά Ευαγγελινού, αφηγείται ένα ταξίδι «που όλοι μπορούμε να κάνουμε με όχημα τη φαντασία μας», μέσα από προηγμένα οπτικά εφέ και τεχνολογία που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στον διαγωνισμό της Eurovision, σε ζωντανή μετάδοση.

Η παρουσίαση του «Last Dance» είναι ένα σκηνοθετικό εγχείρημα με υψηλές τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές, που προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό ένα εξαιρετικά θεαματικό αποτέλεσμα. Η πρωτότυπη χορογραφία, τα special visual effects, οι ειδικοί φωτισμοί, οι γρήγορες εναλλαγές ρούχων των χορευτών επί σκηνής, τα σκηνοθετικά ευρήματα προηγμένης τεχνολογίας, αποτελούν μερικά από τα συστατικά της εντυπωσιακής και ξεχωριστής εμφάνισης της Ελλάδας, και συνθέτουν μια ατμόσφαιρα που κινείται διαρκώς ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό. Η επιτυχημένη σκηνική παρουσίαση είναι αποτέλεσμα εντατικών προβών, μεθοδικής δουλειάς και απόλυτου συγχρονισμού ανάμεσα στα μέλη της ομάδας.

Δείτε το σόου της Στεφανίας

Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού. Ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών. Η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών. Η Στεφανία πέρασε στον τελικό, ακολουθώντας την αποστολή της Κύπρου και την Ελενα Τσαγκρινού που είχε προκριθεί από τον πρώτο ημιτελικό.

Τι άλλο μένει, από ένα τεράστιο «Καλή επιτυχία» με τη φωνή του Γιώργου Καπουτζίδη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ