Eurovision 2023: Η πρόβα της Κύπρου - Με φωτιές και καταρράκτες ο Andrew Lambrou - [Βίντεο]

Eurovision 2023: Η πρόβα της Κύπρου - Με φωτιές και καταρράκτες ο Andrew Lambrou - [Βίντεο]

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για να ξεκινήσει ο 67ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision με τις πρώτες πρόβες να έχουν γίνει ήδη.

Ο Andrew Lambrou που εκπροσωπεί για φέτος την Κύπρο, έκανε την πρώτη του επίσημη πρόβα, αποκαλύπτοντας τα σκηνικά που επέλεξε για φέτος η κυπριακή αποστολή.

Ο τραγουδιστής έδωσε ένα σόου με αντιφατικά εφέ, αφού από τη μία «καίγεται» στις φλόγες και από την άλλη «ρέει» ανάμεσα σε καταρράκτες.

Δείτε το βίντεο


Ο Victor Vernicos αναμένεται να κάνει τη δική του πρόβα σήμερα το μεσημέρι, με το «What They Say». Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το σκηνικό θα είναι λιτό, με τον 16χρονο να βρίσκεται τελείως μόνος του επί σκηνής.

Την πρόβα της έκανε και η Loreen, η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί τη Σουηδία και είναι το απόλυτο φαβορί, μιας και πολλά από τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης τη θέλουν να παίρνει ξανά τη νίκη, μετά τον θρίαμβο με το «Euphoria» που κέρδισε τον διαγωνισμό του 2012.


Ελλάδα και Κύπρος θα διαγωνιστούν στον β' ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού. Ο Victor Vernicos θα τραγουδήσει 8ος την μπαλάντα του με τίτλο «What They Say» και ο Andrew Lambrou θα παρουσιάσει 6ος το κομμάτι του, που λέγεται «Break a Broken Heart».

Η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν οι υπόλοιπες χώρες

Α' ημιτελικός (9 Μαΐου)
Νορβηγία
Μάλτα
Σερβία
Λετονία
Πορτογαλία
Ιρλανδία
Κροατία
Ελβετία
Ισραήλ
Μολδαβία
Σουηδία
Αζερμπαϊτζάν
Τσεχία
Ολλανδία
Φινλανδία

Β' ημιτελικός (11 Μαΐου)
Δανία
Αρμενία
Ρουμανία
Εσθονία
Βέλγιο
Κύπρος
Ισλανδία
Ελλάδα
Πολωνία
Σλοβενία
Γεωργία
Άγιος Μαρίνος
Αυστρία
Αλβανία
Λιθουανία
Αυστραλία

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS