Eurovision 2024: Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στην Eurovision -Ξεσήκωσε το Μάλμε στην πρόβα για τον α' ημιτελικό [βίντεο]

Eurovision 2024: Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στην Eurovision -Ξεσήκωσε το Μάλμε στην πρόβα για τον α' ημιτελικό [βίντεο]

Στη σκηνή της Eurovision 2024 ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα, θυμίζοντας στους φαν την εκρηκτική της εμφάνιση πριν από έξι χρόνια.

Η τραγουδίστρια φορώντας ένα χρυσό outfit τραγούδησε το Fuego ξεσηκώνοντας όλους εκείνους που βρίσκονταν στο Μάλμε και παρακολουθούσαν την πρόβα της Eurovision 2024.

Η πρόβα της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision 2024

Για τη νέα εμφάνισή της στη Eurovision η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε ένα χρυσό outfit έχοντας τα μαλλιά της κάτω και ίσια. Η ποπ σταρ θα τραγουδήσει στον πρώτο ημιτελικό, ο οποίος θα γίνει σήμερα το βράδυ και διαγωνίζεται η Κύπρος.

 

Η Ελένη Φουρέιρα είχε βάλει «φωτιά» στην Eurovision 2018, όταν εκπροσωπώντας την Κύπρο τραγούδησε το Fuego. Η τραγουδίστρια, που είναι μία από τις αγαπημένες των eurofans, κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες η Ελένη Φουρέιρα συναντήθηκε με την Μαρίνα Σάττι, στην οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία. Η ΕΡΤ πόσταρε βίντεό τους στον επίσημο λογαριασμό της για την Eurovision.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ