Eurovision: Ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης των ημιτελικών -Σε ποια θέση εμφανίζεται η Ελλάδα

Eurovision: Ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης των ημιτελικών -Σε ποια θέση εμφανίζεται η Ελλάδα

Ανακοινώθηκε μέσα από τα social media του θεσμού η σειρά εμφάνισης των χωρών στον πρώτο και τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision.

Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στις 20 Μαΐου στον β’ ημιτελικό του διαγωνισμού της Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας με ακόμη 16 χώρες από όλη την Ευρώπη.

Η Στεφανία και το τραγούδι «Last Dance» θα εμφανιστούν στην τέταρτη θέση το βράδυ του ημιτελικού, μετά την Τσεχία και πριν από την εμφάνιση της Αυστρίας.

Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στη Eurovision
Η Κύπρος έχει κληρωθεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, που είναι προγραμματισμένος για τις 18 Μαΐου. Η κυπριακή συμμετοχή με το τραγούδι «El Diablo», που πάει καλά στα στοιχήματα, αλλά έχει προκαλέσει αντιδράσεις στις τάξεις της εκκλησίας της χώρας, θα εμφανιστεί όγδοη στον πρώτο ημιτελικό.

Τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος φαίνεται πως εξασφαλίζουν με σχετική άνεση την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Eurovision, όπου τα πράγματα δυσκολεύουν για τη Στεφανία.

Τα στοιχήματα δίνουν την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» για την Κύπρο στην 9η θέση το βράδυ του τελικού.

Ωστόσο, η Ελλάδα, που την περασμένη εβδομάδα ερχόταν 15η, ανέβηκε ήδη μία θέση και σήμερα βρίσκεται στο νο. 14 μεταξύ των συμμετοχών του τελικού της Eurovision.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS